Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

TOP 09 kašle na Drahoše. Zjistili jsme, že si Kalousek a spol. našli nového prezidentského kandidáta. Jeho jméno vás dostane do kolen

By  dub 14, 2017

Kalousek a jeho straničtí kolegové před několika dny avizovali, že podporují prezidentskou kandidaturu Drahoše. Jelikož veřejnost na tohoto kandidáta nereagovala příliš pozitivně, rozhodlo se vedení strany pro překvapivý tah.

Před veřejnosti změnu kurzu prozatím tají, ale investigativcům z redakce ePortál.cz se podařilo zjistit, jak se věci ve skutečnosti mají. Náš zdroj uvnitř TOPky nám sdělil, že strana se rozhodla vyslat do boje o Pražský Hrad jednoho ze svých členů.

Ne, hádáte špatně. Nejde o Karla Schwarzenberga, Miroslava Kalouska či udatnou bojovnici proti rusko propaganadě Langásdlovou. Topkařští markétéři si vzpomněli na svoji takřka úspěšnou kampaň při minulých prezidentských volbách a opět hodlají vypustit do světa tisíce barevných placek s pankáčem. Tentokrát oním pankáčem nebude aristokrat Schwarzenberg, ale mladíček s afro účesem Dominik Feri, který podle deníku Die Welt jednou zachrání Evropskou unii!

Ano, neděláme si legraci. Náš zdroj nám dokonce předal předběžné grafické návrhy placek. Vedle toho nám sdělil, že podpora Feriho byla jednoznačná. „Má za sebou maturitu, umí číst a psát, rostou mu vousy a už prý měl vážnou známost. Tak proč by nemohl kandidovat na prezidenta? Navíc vydal knihu a mladí ho mají prostě rádi. Jeho zkušenosti k vykonávání prezidentské funkce bohatě stačí,“ tlumočil nám vnitrostranické mínění nejmenovaný zdroj z TOPky.

Celá věc má ale jeden háček. Ferimu je něco kolem dvaceti a v České republice musí mít prezidentský kandidát na hrbu aspoň čtyři křížky. Ale i tohle mají v TOPce podchycené. „Podařilo se nám tajně kontaktovat šestnáctiletého aktivistu Jakuba Čecha. Slovo dalo slovo a Kuba nám slíbil, že bude žalovat stát kvůli věkové diskriminaci. Ten mladý hoch byl zatím ve svém spravedlivém úsilí vždy úspěšný. My věříme, že zvítězí i tentokrát a Feri bude moci kandidovat,“

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.