Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Zastavme gestapo, než bude pozdě...

By  dub 28, 2017

Jedná se o „Zajištovací příkaz“, který se vždy používal ještě vzácněji než šafrán. Jen a jen v případě, kdy je firma důvodně a oprávněně podezřelá z toho, že nezaplatí daně a že majitel chce utéci do ciziny s kufrem plným milionů korun.

Podle soudruha Janečka je však každá firma podezřelá. Od začátku vládnutí slovenského estébáka se tento zákon masově zneužívá. Každým rokem je takto záměrně likvidováno tisíce firem. Majiteli firmy zatelefonuje úředník, aby okamžitě zaplatil sto milionů či ještě více. Nezaplatí-li, přijde do 24 hodin gestapo, pardon, exekutor, a zabaví veškerý majetek firmy a veškerý majetek majitele firmy. Firmy jsou donuceny skončit a musí propustit všechny zaměstnance. Samozřejmě jde o středně velké firmy, poctivě platící daně a zaměstnávající větší počet pracovníků. Úředník MF si "vymyslí" nějaké podezření, aby mohl zlikvidovat jakoukoli firmu. Kdo chce psa bít...

Nejvyšší správní soud označil jednání MF za protizákonné. Soud všechny příkazy zrušil. Přesto MF zcela beztrestně ignoruje všechna rozhodnutí soudu. Zkuste to udělat vy. Proč Bohušovi nevadí, že jeden jeho ministr má desítky, ne-li stovky podezření, často na hraně zákona, /o morálce nemluvě/? Každý jiný premiér by už dávno takového politika vyrazil. Kdysi platila u politiků presumce viny. Nevadí ani mnohonásobně opakované porušování soudních příkazů. Kam se hrabe Kocourkov. Jak je možné, že soudružka Uhlová, pardon, Šabatová nechrání práva tisíců podnikatelů? Nejde dokonce o porušování ústavy?

Ekonomika se projevuje vždy opožděně, tyto následky se projeví až během příštího volebního období. Zvýší se nezaměstnanost, tedy se sníží výběr daní a zvýší se sociální výdaje státu. Stát se bude muset ještě víc zadlužit a překročí částku dva biliony. Další vláda bude muset zvyšovat daně, tedy snižovat platy, aby mohl být dluh zaplacen. Doplatí na to samozřejmě vždy ti dole, obyčejní pracující lidé. Ale to už bude pozdě nadávat na koblihy.

Jste si stoprocentně jisti, že do firmy, kterou vlastníte či ve které pracujete, nevrazí gestapo a nezlikviduje ji? Kam se hrabe amatérská STB!

Zdroje: Echo 24, Neovlivni, Forum 24, ČT-Reportéři

MIROSLAV PETR

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.