Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Otřesné video. Rodiče totálně na mol s batoletem. Policisté takto zareagovali...

By  kvě 14, 2017

I muži zákona mají dobré srdce, pokud jde o případy jako ten, který řešily začátkem května v ukrajinském městě Záporoží. Policisté museli zvládnout mladý pár, který se opil pod obraz Boží před očima svého maličkého dítěte.

Dětský pláč uprostřed zoufalého ticha. Tak se dá popsat pocit, který měli ukrajinští policisté po příjezdu na místo, kde v parku nehybně ležely mladí rodiče v trávě. Kousek od nich sedělo v kočárku miminko. Kolem trojice byly poházené lahve alkoholu.

Policie rodičům s dítětem pomohla, přivolala sanitku a vzala je na policejní stanici. Několik hodin po propuštění rodiny však na policii znovu volali zděšeni kolemjdoucí. Tentokrát byl pohled na rodinu ještě bezútesnější. Batole tentokrát leželo na asfaltu, při botě svého otce a marně se snažilo svých 28letých alkoholem otrávených rodičů vzbudit.

Dvojice nyní čelí obvinění ze zanedbávání a týrání dítěte, informovali ukrajinské média. Chlapce se ujal domů sociálních služeb a momentálně se nachází v náhradní péči.

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.