Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Děti jako hračky deviantů a sociálních inženýrů. Stále více dětí je ve školkách vychováváno bezpohlavně

By  srp 01, 2017

Pohlavně neutrální, takové mají být děti, které jsou vychovávány ve „školce bez pohlaví“. Nenajdete tam chlapce hrající si s autíčky nebo holčičky s panenkami. Cílem je „hen“, tedy pohlavně neurčitá osoba.

V roce 2015 byl do švédského práva zaveden pojem „hen“, tj. pohlavně neutrální člověk. Tehdy se také začal zavádět zvláštní výchovný program, v jehož rámci má být zakázáno šíření veškerých „pohlavních stereotypů“.

Od té doby vznikají jako houby po dešti „školky bez pohlaví“. Většinou se jedná o malá soukromá zařízení, které ale dostávají vydatné státní dotace.

Děti, které se v takovýchto zařízeních nacházejí, jsou vychovávány pohlavně neurčitě a často také nepoužívají jména. Úkolem vychovatelů je vyřadit z jazyka pojmy, které by dítě „omezovaly“ při volbě identity.

Níže uvedený film ukazuje právě jednu z takových školek. Zařízení se nachází v soukromém domě a vede ho „mapa“. „Mapa“ není jméno, ale označení pro pohlavně neurčitou osobu, v níž se snoubí máma a táta (mama + papa). Vychovatelem je intersexuál Del LaGrace Volcano. Do školky, která od státu dostává nemalé peníze, chodí dvě děti: pětiletý/á Mika a tříletý/á Niko.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.