Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Bílé ženy nemohou být znásilněny, protože se už rodí jako ku*vy

By  zář 26, 2017

Anglický soud během posledního líčení rozhodl, že znásilňování a vykořisťování bílých dívek nebylo rasově motivováno. To znamená, že členové gangu, které oběti označily za monstra, se vyhnou těžším trestům.

Penny Moreland-soudce rozhodl, že muži si vybírali své oběti ne kvůli jejich rase, ale protože byli mladé, citlivé, naivní a zranitelné. John Elvidge-prokurátor uznal, že všechny oběti byly bílé Britky a obžalovaní použili rasistické poznámky, trval na tom, že nejsou důkazy, že obžalovaní jednali kvůli rasové nenávisti i když ženy byli označeny za bílý odpad.

Sami násilníci nejednou řekli, že to bylo rasově motivované, ale anglický soud se z nepochopitelného důvodu rozhodl muslimským násilníkům nevěřit jejich vlastní slova.

Pokouším se pochopit Brity, Němce, Francouze, Švédy a další národnosti v Evropě, proč pořád omlouvají neomluvitelné, vystavují svoje matky, manželky a dcery takovým hrůzám a dělají, že se nic neděje.

Zdroj: 1, 2

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.