Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

TR-3B. Poznejte tajné UFO americké armády

By  pro 12, 2017

Program Aurora – pravděpodobně nejtajnější projekt Pentagonu.

Pod tímto názvem se údajně skrývá utajený americký bombardér, který je schopen suborbitálního letu v nadzvukových rychlostech. S lety prováděnými v rámci projektu TR-3B Astra je spojena většina případů, kdy bylo pozorováno UFO – tzv. „černých trojúhelníků“. Pojďme se pokusit zjistit, jestli tento neobyčejný letoun skutečně existuje a co je jeho účelem.

Létající objekt (nazvat Astru letadlem není zcela přesné) byl spatřen byl spatřen v devíti různých provedeních. Existují i bezpilotní verze, které již byly testovány v reálných bojových podmínkách. Pro ty, kteří se domnívají, že se jedná o "konspirační teorii", nechť se podívají na oficiální patent: https://www.google.com/patents/US20060145019.

Ze zpráv amerického nezávislého tisku vyplývá, že v rámci projektu Aurora bylo zhotoveno celkem 24 přístrojů – projekt se ukázal být velice drahým, jeho náklady se vyšplhaly na 27 miliard dolarů. Oficiálně tento projekt vůbec neexistuje a peníze na pokrytí nákladů pocházejí z takzvaného „černého rozpočtu“ americké vlády.

První let tohoto zvláštního ojedinělého létajícího objektu se uskutečnil již v 90. letech 20. století. Přibližně v té době lidé začali hromadně hlásit pozorování UFO – to proto, že trojúhelníková platforma TR-3B Astra skutečně připomíná koráb vetřelců z vesmíru.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.