Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Čtveřice teroristů v Anglii získala desítky milionů z peněz daňových poplatníků na právní náklady

By  led 04, 2018

Čtveřice teroristů odsouzená na doživotí za odhalený plán bombového útoku a útoku nožem získala na své právní náklady z peněz britských daňových poplatníků 800 tisíc liber, což je před 20 milionů korun. (Foto West Midlands Police)

Khobaib Hussain, 25, Naweed Ali, 30, Mohibur Rahman, 33, a Tahir Aziz, 38, tyto peníze získali na zaplacení svých právníků a právních výloh.

Říkali si Tři mušketýři a v zašifrované diskusní skupině na internetu spřádali plány na terorismus. Jejich právníci se snažili dokázat, že jejich klienty policie zneužila a důkazy nastrčila. Ale porota u slavného londýnského soudu Old Bailey muže odsoudila na doživotí.

Fond ministerstva spravedlnosti zvaný Legal Aid Agency nyní za tyto vypečené mušketýry zaplatí částku 790 485 liber. Jedná se samozřejmě o peníze z daní britských občanů. Těch samých, které chtěla čtveřice vraždit.

K zabíjení chtěli použít i například tento sekáček na maso, na který jeden z nich vyryl nápis, kterým muslimové označují nevěřící – kafir.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.