Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

V následujících dvou týdnech se bude jednat o budoucnosti světa. Jsme zase o krok blíže ke globálnímu resetu

By  led 27, 2018

Konec financování vlády USA v průběhu víkendu může být natrvalo, jelikož jednání na nejvyšší úrovni budou pokračovat v diskusi o nahrazení vlády, shoduje se několika zdrojů. (Foto ilustrace ND)

Vedoucí představitelé západního starého světa se shromažďují tento týden v Davosu ve Švýcarsku, aby diskutovali o této otázce, tvrdí zdroje.

Pentagonské zdroje mezitím říkají, že „zastavení financování bylo záměrné, aby bylo možné pozatýkat členy Kongresu, protože během něho ztratí imunitu, aniž by se účastnili schůze.“ Zdroje dále říkají, že americký prezident Donald Trump „byl přivolán, aby se setkal s nejvýše postavenými osobami v Pentagonu dne 18. ledna, protože námořnictvo ‚lovilo‘ ponorky těch zlých a armáda využívá tuto situaci, aby zastavila kabalisty, ukončila korporátní vládu a ustanovila vládu Republiky USA, pro spuštění globálního měno resetu (GCR).“

Zdroje dále pokračují: „Sněmovna může uvolnit zprávu FISA, která odstraní zločince na Ministerstvu spravedlnosti, v FBI, v Demokratické národní radě, CIA a v organizaci Obamy a Hillary Clintonové.“ „Trump dokonce může přečíst tuto zprávu při čtení zprávy o stavu Unie 30. ledna,“ dodaly zdroje.

Zdroje také uvádějí, že „vůdce opozice v Zimbabwe Roy Bennett byl zabit v Novém Mexiku, kde pobýval, aby upevnil zimbabwský dolar a připravil tak půdu pro GCR.“ Zimbabwský dolar, krytý zlatem, je protlačován mnohými jako nová africká měna, která nahradí současný „mišmaš“ měn kontrolovaných Rothschildy.

Je však stále nejisté, zda GCR pojede podle představ lidí v Pentagonu a agenturách, protože celosvětová situace je extrémně proměnlivá a vyklouzává z americké kontroly.

Nejdůležitějším faktorem, který je třeba mít na paměti, je, že americká vláda je nejzadluženější vládou v historii planety a velká část z toho je dlužena Číně. Pokud by Spojené státy jednostranně odmítly dluh, nebudou již moci ovládat americký dolarový systém, který umožňuje Pentagonu fungovat po celé planetě. Výsledkem by bylo, že by vojáci v USA, kteří již nedostávají plat, byli nuceni žebrat na ulici, nebo by okrádali lidi na celém světě. Aby se tato krize ještě více podtrhla, čínská ratingová agentura Dagong snížila americký dluhopisy na stupeň BBB+ s negativním výhledem, takže nyní jsou USA pod Peru a Marokem.

Zde je to, co sdělila o americkém dluhu:

„Trvalý negativní dopad nadstavby na ekonomickou základnu i nadále zhoršoval zdroje pro splácení dluhů federální vlády a tento trend bude dále zhoršován masivními daňovými škrty vlády. Rostoucí závislost na dluhovém způsobu ekonomického rozvoje bude i nadále narušovat solventnost federální vlády.“

Dagong si pravděpodobně neuvědomuje, jak rozsáhlý je problém. Pentagon v rámci svého prvního auditu využívajícího externí auditory již zjistil, že mezi roky 1998 a 2015 chybí 21 bilionů dolarů. To je více než 35krát vyšší než celkový oficiální americký vojenský rozpočet na rok 2016, uvádí několik zdrojů.

Zdroje CIA, MI6 a Pentagonu říkají, že chybějící peníze byly vynaloženy na vybudování obrovských žoldnéřských armád mimo kontrolu vládních struktur. Jedná se o lidi stojící za ISIS, válkou o Jemen, Blackwater, Academi atd. Zdroje také říkají, že velká část peněz byla vynaložena na tajný vesmírný program.

Protože se snažíme soustředit na viditelný svět tady a teď, podívejme se, jaké části tajného vesmíru programu jsou pro nás, běžnou populaci, viditelné. Ten, který mi právě přišel na mysl je Elon Musk s jeho programy Tesla Motors a SpaceX. Tržní kapitalizace Tesla Motors ve výši 350 miliard dolarů je padesáti násobkem prodejů a 218ti násobkem jejích zisků. Běžně je ale za přiměřený limit na trhu považován přibližně desetinásobek zisku. Je zřejmé, že Musk je hlavním kanálem pro praní „vzdušných“ peněz pro soukromé centrální banky, které vyčarovaly z ničeho. Je také důležité si uvědomit, že zdroje v Pentagonu a NSA se shodují v tom, že SpaceX a Musk jsou skutečnými podezřelými za nedávnou raketovou „hrozbou“ ze strany Severní Koreje.

Pak samozřejmě existuje společnost Alphabet / Google, jejíž nedávno vyhozený ředitel Eric Schmidt navštívil Severní Koreu v roce 2013 před tím, než začalo nedávné divadlo ohledně raket. Google je spojován se ztraceným letem společnosti Malaysian Airlines č. 370/17 a také se zmizením mikrobiologů a počítačových inženýrů.

V každém případě jsme zaznamenali nespočet pokusů kabalistů chazarské mafie v posledních letech, aby vypustili jaderné zbraně a spustili tak „Armageddon“, a aby je zastavily pokaždé záhadné síly.

Naše zdroje z Pentagonu připouštějí, že „tajný vesmírný program mohl být použit na sestřelení jaderných raket zaměřených na Hawai a Japonsko a aby zastavil kabalu při opuštění Země.“

Zpět na Zem, je zřejmé, že oligarchové na západním pobřeží USA jsou pod útokem v jejich pevnostech v Kalifornii. Nedávné tajemné požáry v Kalifornii jsou nyní následovány stejně tajemnými zemětřeseními minulý týden v Reno v Nevadě. Nezapomeňte, že Reno je poslední velké neregulované „offshore“ bankovní centrum na světě, kde se shromažďuje rodina Rothschildů.

Podzemní základna v Reno byla spojena s antigravitační technologií a také s nacistickou činností v Antarktidě. Odkaz na tento důkaz byl z internetu odstraněn právě po zveřejnění tohoto reportu.

Snad proto vyšší úředník CIA, který je příbuzným admirála Byrda ze slavné antarktické průzkumné výpravy, požádal o setkání s představiteli Společnosti Bílého Draka před a během události 31. ledna – Modro-krvavý super Měsíc, aby „diskutovali o budoucnosti planety Země.“ Setkání se uskuteční příští týden na nezveřejněném místě v jihovýchodní Asii. Doufejme, že o této schůzce budeme mít k dispozici informace pro naše čtenáře ve vydání tohoto reportu 5. února 2018.

Není pochyb o tom, že americká tajná vláda je pod tlakem jako nikdy předtím kvůli pokračujícímu kolapsu současné americké společenské dohody. To lze vidět v grafu na tomto odkazu, který ukazuje exponenciální a neudržitelný růst bohatství horního 1 % populace od roku 2014.

Situace v Kalifornii může být nyní nejkritičtější ze všech. Obrovské stanové tábory pro bezdomovce se objevily vedle domů bohatých Kaliforňanů. Nenávist navíc dosáhla bodu, kdy na autobusy přepravující zaměstnance společností Apple a Google jsou házeny kameny a je po nich stříleno.

S tímto napětím se potýká i venkovská Kalifornie od San Diega, Los Angeles až po pobřežní enklávy superbohatých u San Francisca. Stalo se to, že vláda Kalifornie a místní starostové se otevřeně postavili proti americké federální vládě. To je důvod, proč americké vojenské síly provedly zatčení chazarských oligarchů na východním pobřeží, s následným masivním zatýkáním v Kalifornii, říkají zdroje Pentagonu.

Současná vláda Korporace USA ztrácí podporu po celé planetě. Zde jsou některé příklady:

Armáda NATO a Turecka začala společně útočit na síly v Sýrii podporované USA.

Dlouholetý spojenec Spojených států, Pákistán, veřejně ukončil svou alianci s USA.

Severní a Jižní Korea sestavily společný olympijský tým, aby poslaly světu zprávu, že nechtějí být dále uměle rozděleni jako lidé a použiti jako záminka k zahájení třetí světové války.

Kanada, Indie, Japonsko, Brazílie, Čína a EU napadají protekcionistické obchodní politiky Donalda Trumpa.

Centrální banky EU vyměňují své rezervy za čínské juany místo amerických dolarů.

Právě tyto smrtelné záchvěvy americké korporátní vlády naléhavě přiměly západní (Atlantické aliance) mocnosti k tomu, aby se tento týden konalo shromáždění v Davosu ve Švýcarsku. Tam jedna frakce prosazuje obnovu Republiky Spojených států amerických. Další frakce prosazuje financování přátelského převzetí Kanadou a vytvoření kompetentně řízených Amerických států Severní Ameriky. To, co obě frakce mají společného, je přání, aby hegemonie USA nebyla nahrazena jen čínskou hegemonií.

Číňané zase říkají, že chtějí přispět k vytvoření světové vlády přátelské a spravedlivé vůči všem lidem na planetě, jak nám řekli výše postavení členové asijských tajných společností. Trvají na tom, že nechtějí nebo nehledají čínskou hegemonii. Některé frakce však jasně uvádějí, že si myslí, že je na řadě Čína, aby se rozhodla převzít vládu na planetě z rukou Západu.

V každém případě, s tím, co se nyní děje a jak čas ubíhá, tím silnější se Čína stává, a Západ stále více slábne. Západní společnosti se nyní utápí v dluzích, mají obrovské rozdíly v bohatství ve společnosti a mají zmenšující se počet obyvatel, které navíc rychle stárne. Z tohoto důvodu musí Západ zásadně reformovat svou vládní, společenskou a ekonomickou architekturu. Vedle restartu, včetně jubilejního a jednorázového přerozdělování aktiv, bude existovat úpadek, který ale skončí rozsáhlým zhroucením stávajících struktur. Kalifornie je jen předzvěst (předehra).

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.