Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

13 křišťálových lebek – legenda a proroctví, které jsou předávány dalším generacím po tisíce let...

By  úno 10, 2018

Existuje jen velmi málo legend, které se prolínají různými kulturami a časy tak, jak legendy o křišťálových lebkách. (Foto, screenshot TCGplayer.com)

V moderní době je možné je nalézt u Mayů, Aztéků, amerických indiánů a jiných původních obyvatel po celém světe (ve filozofickém slova smyslu jsou k nalezení v záznamech z Atlantidy a Lemurie). Tyto legendy byly předávány z generace na generaci po tisíce let, což svědčí o jejich trvalé síle. (

Legenda o „Velké potopě“, která je předávána od dávných dob, je jednou z mála trvalých legend, kterou rovněž sdílí většina kultur po celém světě, jejíž věrohodnost nyní vědci potvrdili. Zatímco tato událost pro mnoho lidí po celém světě znamenala „konec doby“, o roce 2012 je možné najít paralely v mayských legendách.

Čím více se dozvídáte o křišťálových lebkách, tím více si uvědomujete sílu jejich většího počtu. Existuje mnoho kultur, které mají legendy o křišťálových lebkách, někdy se lišící počtem. “Třináct křišťálových lebek“ se však zdá být společným jmenovatelem většiny legend.

Zatím jsem ještě nevyjádřil svůj názor na tyto lebky, protože je to něco, co není tak snadné vysvětlit. Lebky se staly mou součástí, jako by to tak vždy bylo a můj mozek to zjistil teprve nedávno, a proto moje vědomí nyní rozkvétá a umožňuje věci tak, jak tomu předtím nebylo možné.

Je to jakoby pro ně existoval energeticky prostor, zde v mém poli. Všechny mají velmi odlišné povahy, jako nejsou otisky prstů nebo sněhové vločky nikdy stejné. Miluji je všechny a všechny nabízejí něco jedinečného, co je v nich možné prozkoumat.

LEGENDA O KŘIŠŤÁLOVÉ LEBCE

Americký indián, čerokijský šaman Harley Swift-Deer Reagan prý kdysi řekl: „Lebky byly uchovávány v pyramidové struktuře nesmírné moci známé jako jako Archa. Archa byla tvořena 12 lebkami ze všech posvátných planet umístěných do kruhu, a třináctá, největší lebka byla umístěna do jejich středu. Tato třináctá lebka představuje kolektivní vědomí všech světů. Spojuje znalost všech posvátných planet.

Vaše krystaly mají tolik energie! Nedávno před třemi týdny jsem byl zasvěcen do světa krystalů… Nedokážu říct, kolik podivných a krásných věcí se stalo, a to neuběhl ani měsíc. Vaše meditace byly také skvělé.

PRVKY LEGENDY O 13 KŘIŠŤÁLOVÝCH LEBKÁCH

Základním prvkem legendy o 13 křišťálových lebkách je, že v rozhodující době v historii lidstva dojde k shromáždění všech 13 lebek, aby probudily novou éru – transformovaly staré paradigma do nového světa.

Patricio Dominguez – duchovní poradce z Puebla: „Křišťálové lebky jsou kompletní depozitáře znalostí a každá lebka obsahuje konkrétní oblast odborných informací – jako živoucí knihovna [každá lebka je jako svazek z řady encyklopedií]. A lidé, kteří budou v budoucnu schopni křišťálové lebky „číst“, budou schopni extrahovat všechny znalosti z lebek pouze v případě, že budou všechny pohromadě… Znalosti z lebek budou samozřejmě pro naše aktuální mysli poměrně nepředstavitelné. Ale že se tak v určité chvíli stane je již dáno. Bylo to předpovězeno proroctvím. Ale zda my lidé pak tyto znalosti použijeme ke konání dobra či sebedestrukci záleží opravdu jen na naší přípravě.“

MAYOVÉ A 13 KŘIŠŤÁLOVÝCH LEBEK

Mnozí věří, že existuje silné spojení mezi křišťálovými lebkami, Mayi a koncem mayského kalendáře v prosinci 2012. Ačkoliv v současnosti existuje přesvědčení, že existuje více než 13 starověkých křišťálových lebek (někteří říkají 52, nebo 4 sady po 13), v posledních letech Mayové usilují o velké setkání severoamerických domorodých náčelníků ve snaze sjednotit síly vůči běžně předpokládané budoucnosti jak ji líčí mayští stařešinové.

Podle mayského kněžího/šamana Dona Alejandro Cirilo Oxlaj Perese: „… Proroctví říká, že nyní je čas probuzení. To máte nyní za úkol, probudit se. Údolí devíti pekel je minulost a nyní přišel Čas upozornění. Je čas připravit se na Věku třinácti nebes. Čas 12 baktunů a 13 ahau se rychle blíží, a přijdou mezi vás na obranu Matky Země. Proroctví říká: „Nechť přijde svítání. Nechť všichni lidé a všechny bytosti dočkají se míru, nechť všechno šťastně žije,“ protože láska nesmí být jen mezi lidmi, ale mezi všemi živými věcmi.

Řekli: „Jsme děti slunce, jsme děti času a jsme cestovatelé v prostoru. Nechť se probudí všechny písně, nechť se probudí všichni tanečníci. Nechť všichni lidé a všechny věci žijí v míru, neboť vy jste údolí, vy jste hory, vy jste stromy i samotný vzduch, který dýcháte.“ Nyní je čas vrátit se k babičkám a dědečkům. Nyní je čas návratu ke starším. Nyní je čas návratu k moudrým. A moudří jste vy všichni. Nyní je čas vyjít do světa a šířit světlo.

Posvátný plamen byl udržován právě pro tento účel a čas se naplnil, aby jste milovali všechny věci, milovali svět, který se zbláznil, aby došlo k nastolení rovnováhy mezi nebem a Zemí. Neboť nadešel Čas varování a Válečníci duhy začínají přicházet na svět. Údolí slz, devět pekel, je dokonáno, a je čas připravit se na 13 nebes. Předkové se vracejí, mí bratři a moje sestry, a nemáme mnoho času. Nyní je čas k naplnění proroctví.“

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.