Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Nový americký výzkum připouští, že virus nemusí být přírodního původu.

By  bře 21, 2020

Ve Spojených státech se dramaticky zvýšil počet lidí kupujících střelné zbraně. Před obchody se zbraněmi vytvářejí dlouhé fronty. (Foto: Southcom)

Loading...

Časopis Nature Medicine uveřejnil studii, která měla za úkol vyvrátit spekulace, že koronavirus SARS-CoV-2 nevznikl v laboratoři a není tedy biologickou zbraní. Přestože byl výzkum dotován z USA je jeho výsledek více než rozpačitý a podporuje spíše verzi, kterou měl vyvrátit.

Navíc teď vyšlo najevo, že americká agentura USAID sponzorovala ve Wuhanu rok před vypuknutím pandemie výzkum možnosti přenosu virů z netopýrů na lidi, včetně verze, že by k němu mohlo dojít na tzv. “mokrých trzích”. Výslednou zprávu má exkluzivně k dispozici redakce arfa.cz

Analýza připouští laboratorní původ

Výsledky analýzy uveřejněné v časopise Nature Medicine jsou horlivě citovány mainstreamovými médii celého světa včetně těch českých. Jejich interpretace je, že výzkum popírá laboratorní původ viru, což však není tak docela pravda.

Klíčová věta ze zprávy týmu vědců, placených americkou nadací

Tým vědců z USA, Velké Británie a Austrálie vytvořil studii “Proximální původ SARS-CoV-2”, která sice srdnatě brání zájmy zadavatele, nicméně v jejím závěru je jasně uvedeno:

“V současné době není možné prokázat nebo vyvrátit další zde popsané teorie původu viru SARS-CoV-2”.

Studie z Nature Medicine ZDE https://www.nature.com/articles/s41591-020-0820-9

Virologický institut ve Wuhanu, kde vědci za peníze USA v roce 2018 pracovali na výzkumu koronaviru SARS a netopýrů

Ve světle tohoto sdělení hodně bledne velkolepé prohlášení z úvodu analýzy, že “SARS-CoV-2 není laboratorní konstrukt nebo záměrně manipulovaný virus”, nebo že “nedomníváme se, že jakýkoli typ laboratorního scénáře je věrohodný”. Právě tyto dvě věty jsou citovány médii na podporu teorie, že je virus přirozeného původu.

Hlasy o laboratorním původu SARS-CoV-2 sílí. Čína prosazuje verzi, že byl virus vyroben v USA a posléze zavlečen do Číny na armádních sportovních hrách v říjnu 2019. Americká strana prosazuje verzi nakaženého netopýra.

To snad ne! Koronavirus zavlekli do Číny vojáci USA připouští šéf amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí. V Evropě se teď v rámci manévrů Defender Europe pohybuje skoro 30 tisíc vojáků USA.

USA nedávno přiznaly, že testy zemřelých údajně na chřipku později prokázaly jako příčinu smrti koronavirus SARS-CoV. To je podle Číny důkaz, že v USA byly první oběti ještě před Wuhanem, kde údajně epidemie začala.

Zdroj: arfa.cz

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.