Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Varování mimozemšťanů? Video zobrazuje UFO, jak pozoruje Apollo 15. Astronaut promluvil...

By  čen 20, 2020

Už léta se diskutuje o tom, že když Apollo 11 dne 20. července 1969 přistálo na Měsíci, že tam byli astronauti sledováni neznámými objekty mimozemského původu. (Foto: Youtube)

Loading...

Byli tam sledováni nebo nebyli?

Podívejte se prosím například na dokument "Apollo 11, Utajený příběh". V něm zhruba od 15. minuty dokumentu vypráví přímo astronaut Buzz Aldrin, jak se při cestě na Měsíc, cca tři dny po startu, setkali s neznámým létajícím objektem. Astronauti nevěřili vlastním očím. A tak se snažili o logické vysvětlení, zda to není odpojený třetí stupeň rakety Saturn S-IVB. Ten odhodili o dva dny dřív. A tak se řídícího střediska zeptali, jak může být tento stupeň od nich daleko.

Odpověď z Houstonu zněla, že cca 9600 kilometrů. To však bylo podstatně víc, než vzdálenost jimi pozorovaného objektu. Astronauti také dalekohledem zjistili, že má tvar písmene "L". A když to tedy všechno shrneme dohromady, setkali se tak na cestě k Měsíci s objektem, jehož původ nebyl do dnešních dnů vysvětlen, tedy s UFO.

A aby tomu nebylo málo, tato událost se setkáním s neidentifikovaným létajícím objektem Apollo 11 ve vesmíru je už součástí i mnohých novějších filmů, které tuto cestu na Měsíc mapují. A co víc v dokumentu je pracovníky NASA navíc přiznáno, že to nebyla jediná taková událost při kosmických letech.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.