Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Co viděly sovětské sondy na Venuši?

By  srp 10, 2020

Je 1. března 1982 a na povrch Venuše dosedá přistávací modul sovětské sondy Veněra 13, aby po dobu 127 minut sbíral data z povrchu planety.

Loading...

Pořizuje také několik fotografií, které se o třicet let později dostávají do rukou ruského vědce jménem Leonida Xanfomalitiho z Institutu kosmického výzkumu Ruské akademie věd.

Ten později zveřejňuje článek, v němž odhaluje pro některé kolegy jen těžko stravitelnou teorii. Podle Xanfomalitiho jsou na fotkách živí tvorové! Nejde přitom o nějaké drobečky. Obyvatelé Venuše mají být velcí od 10 do 50 centimetrů.

„Je zřejmé, že zachycené objekty vykazují přinejmenším zčásti vlastnosti živých bytostí,“ tvrdí opatrně ruský vědec. Jak k takovému závěru mohl někdo po třicet letech od přistání sondy dojít? Jednoduše si povšiml objektů, které se na jednotlivých fotografiích mění, mizejí nebo se naopak náhle objevují.

Jedním z domnělých živých tvorů na Venuši má být jakýsi štíru podobný obrys. Ten se na fotografii objevuje v 90. minutě od přistání a o 26 minut později už na snímku chybí. Viditelná je pouze stopa v zemi, kterou zanechal. Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

celebrity news

Lajkit.cz

 
 

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.