Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Je třeba nahlas říci důležitou informaci

By  pro 29, 2020

Před časem média zmínila, že „imunolog Beran“ vyzkoušel na koronavirus laciný a dávno používaný lék Isoprinosine. (Foto: Youtube)

Loading...

Před časem média zmínila, že „imunolog Beran“ vyzkoušel na koronavirus laciný a dávno používaný lék Isoprinosine. Ten lék se ukázal tak účinný, že se doktor Beran obrátil na premiera Babiše, aby zajistil od státu klinickou studii a ihned jsme s ním začali léčit. Problém totiž je, že lék byl dosud v Česku schválen jen na léčbu herpesu tj. oparu (rovněž virové onemocnění).

Babiš sestavil komisi a nechal rozhodnutí na ní. Výsledkem je, že komise ještě doktora Berana div neobvinila, že lobbuje za zájmy konkurenční firmy, která v Česku Isoprinosine vyrábí, smetla lék se stolu a budou se kupovat nejisté a ještě nedovyvinuté léky z USA + vakcína.

Takže kdo byl proti? Člen komise Prymula, SÚKL a další informace nebyly zveřejněny.

Proč ve světě byli proti? Protože prý doktor Beran přednášel někdy na některých konferencích společnosti Ewopharma – českém výrobci Isoprinosinu.

Doktor Beran se proti tomu ohradil a – byl zařazen na ministerstvu zdravotnictví mezi ty, co šíří dezinformace. On a Klaus (mimo jiné).

A teď si ujasníme:

1. Isoprinosine se dá koupit kdekoliv. Nejen u firmy Ewopharma. Vyrábí ho totiž už desítky let kde kdo. Proto se na něm také nedá vydělat.

2. V Maďarsku a v Polsku se na všechny klinické studie vykašlali a úspěšně Isoprinosinem koronavirus léčí, protože to, že nemá žádné vedlejší účinky je už po desetiletí odzkoušeno a nejdůležitější je, že lék pomáhá.

3. Doktor Beran přednášel o imunologii na konferencích asi už u všech podobných firem. Protože – to nejdůležitější – doktor Beran není jen „nějaký imunolog“!

Je to Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc – lékař, kandidát věd v oboru epidemiologie, docent epidemiologie, profesor epidemiologie jmenovaný prezidentem Havlem. Má specializovanou způsobilost v oboru epidemiologie a také lékařské mikrobiologie (vydanou paradoxně právě ministerstvem zdravotnictví), pracoval tři roky přímo v terénu jako epidemiolog a vyřešil dobrou stovku skutečných epidemií Vyučuje v tomto oboru na světě není u nás srovnatelného odborníka.

Někoho takového zveřejnit na stránkách ministerstva jako dezinformátora na základě rozhodnutí nějakých nýmandů z jakési neziskovky, to je už opravdu vrchol drzosti a nechutnosti.

A smést se stolu jím odzkoušený a navrhovaný lék, a místo toho vyhazovat miliardy za pochybné americké vakcíny, to hraničí se zločinem. Protože díky tomu, že neléčíme tím, co účinkuje, tu nosíme náhubky, riskujeme životy nemocných a zesláblých, ničíme lidi a celou zemi. Prymula se zástupci SÚKLu a další, kteří se na tom hnusu podílejí by měli stát před soudem. Vlastní ziskuchtivost už nedokáží ani zakrýt. Jestli s tím vláda něco neudělá, jsou zločinci všichni.“

Zdroje: ZDE a ZDE

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

celebrity news

Lajkit.cz

 
 

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.