Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Další němečtí lékaři varují před očkováním... Viděli jste ve vaší televizi?

By  pro 30, 2020

Stále častěji se nyní ozývají hlasy odborníků, kteří varují před očkováním, jenž nám nyní vnucují všechny vlády i mainstreamová média. (Foto: Youtube)

Loading...

Vrcholní politici a celebrity nám předvádí “očkovací divadlo” v očekávání, že k témuž nalákají co nejvíce “oveček” (otázka je, co si dotyční nechali skutečně aplikovat). Veškerá varování z řad odborné veřejnosti jsou zcela umlčována a cenzurována a to napříč západním světem. Zkorumpované loutkové vlády, které si za tím účelem najaly tlupy cenzorů (samozřejmě naše vláda není výjimkou), se snaží hlasy odborníků, varujících před vakcínami, umlčet.  Proč máme věřit jen odborníkům, kteří jsou za propagaci vakcín zpravidla velmi štědře placeni? Proč máme věřit jim a ne těm odborníkům, kteří za to, že před vakcínami varují, nedostanou vůbec nic, naopak, mají nakonec jen problémy?

V tomto článku přináším hled dvě výpovědi dalších německých lékařů, kteří varují před vakcínami. Už nyní je mi jasné, že tento článek, podobně, jako jiné z tohoto ranku, nebude možné sdílet na cenzurovaných platformách, k nimž patří zejména Facebook. Nicméně i tak doufám, že se hlasy dalších lékařů donesou do povědomí širší veřejnosti.

Profesor Dr. Stefan Hockertz je imunolog a toxikolog. V rozhovoru pro Radio München kritizoval schéma masového očkování, které  naplánovala německá vláda. Popisuje ho jako úmyslné ublížení na zdraví. Hockertz také poukázal – stejně jako mnoho dalších odborníků – na to, že toto očkování typu mRNA je genetická inženýrská intervence, která mění lidský genom.

Video rozhovoru s profesorem Hockertzem již bylo odstraněno z YouTube, stejně, jako mnoho dalších  videí kritických k očkování. V rozhovoru Hockertz hovoří o konkrétních účincích masového očkování na COVID-19 na populaci v Německu, jež čítá více než 80 milionů lidí.

“Z našich úvah nyní víme, že jde o vakcínu, která nebyla testována podle pravidel oboru, tedy nebyla testována po dobu 5-8 let a zejména nebyla řádně klinicky testována. Proto musíme očekávat škody způsobené očkováním. Ani nechci mluvit o tom, do jaké míry může působením na DNA nebo RNA způsobit rakovinu. Jedná se o dlouhodobé účinky. Rád bych hovořil o krátkodobých účincích. Jak například o tom, že tyto vedlejší účinky mohou způsobit poškození  asi u 5 procent populace nebo u 5 procent lidí, kteří jsou očkováni.”

“To není číslo, které jsem si vymyslel, ale je to realistický odhad, který známe ze statistických oblastí, které nám ukazují, jak často se mohou vyskytnout vedlejší účinky. Pět procent se nyní zdá být příliš málo, může však docházet k přehnaným reakcím imunitního systému, takzvaným cytokinovým bouřím, může dojít k falešným reakcím, k čemukoliv.”

“Ale pokud budeme mít nyní na paměti, že 80 milionů očkování má být provedeno ve velmi krátkém čase, tak v případě, že jen 5 procent z nich vakcína poškodí, pak to dělá 4 miliony lidí poškozených vakcínou. To jsou 4 miliony případů ublížení na zdraví. To jsou 4 miliony s vědomím, že vakcína nebyla řádně testována. Jde o úmyslné ublížení na zdraví a to je trestný čin.”

“Pokud se nám nyní podaří dále předpokládat a přijmout, že v případě  4 milionů lidí dojde k ublížení na zdraví, lze očekávat také asi 0,1 procenta úmrtí. Přinutit 83 milionů lidí k očkování prostřednictvím nouzových zákonů  znamená, že pokud na účinky tohoto očkování zemře pouze 0,1 procenta z nich, a to je docela realistické, pak zde máme 80 000 úmrtí.”

“Osmdesát tisíc mrtvých je vyhlazení města jako je například Constance, nebo Bamberg. A tady musím říct: Pokud to udělám s vědomím, že taková vakcína je špatně testována, nedostatečně schválena a přijímám vyhlazení malého města, jako je Constance nebo Bamberg, pak na tomto světě není jediný způsob, jak to ospravedlnit.”

“Prodejce vakcíny Bill Gates, podle jeho vlastních prohlášení v televizním rozhovoru, počítal s “pouze” 700 000 oběťmi na základě vedlejších účinků po celém světě. Už tehdy hovořil o plánu hromadného očkování na COVID-19. Podle Gatese by náklady na odškodnění měly nést jednotlivé státy – tedy v konečném důsledku samotná populace daných zemí – a nikoli vakcinační průmysl.

Dr. Stefan Hockertz byl ředitelem a profesorem Institutu experimentální a klinické toxikologie na University Medical Center Hamburg Eppendorf od roku 2003 do konce roku 2004. Předtím byl v letech 1995 až 2002 členem správní rady Fraunhoferova institutu pro toxikologii a environmentální medicínu v Hamburku. V letech 1986 až 2001 byl výzkumným pracovníkem společnosti Fraunhofer v Hannoveru. Hockertz absolvoval první vzdělání jako biolog v roce 1985. Je také kvalifikován jako profesor toxikologie a farmakologie na univerzitě v Hamburku a profesor molekulární imunotoxikologie na University Medical Center Hamburg Eppendorf.

Tolik tedy první kvalifikovaný odborník, který varuje před vakcinací. Dalšího odborníka Vám přináším nejprve na videu (v němčině s anglickými titulky), přičemž pro ty, kdo neumí německy či anglicky, níže objasním, o čem se ve videu hovoří.

Nezávislý europoslanec, Dr. Heinrich Fiechtner, udeřil na německou vládu a média za jejich nekonečnou propagandu, dezinformace a falešné zprávy týkající se koronaviru. Ve vášnivém projevu na půdě německého parlamentu, Dr. Fiechtner také varoval veřejnost před katastrofálními důsledky nového očkování a vyzval veřejnost, aby se bránila nezákonným příkazům vlády.

Dr. Fiechtner, licencovaný a vyškolený hematolog a onkolog, vysvětlil, že několik minut po sledování jedné ze zpráv národní televize, která popisovala kapacitu covidových jednotek intenzivní péče v nemocnicích jako napjatou, zavolal svým bývalým kolegům v nemocnici a dozvěděl se, že nemocnice nemá na JIP jediného covidového pacienta. Pobouřen tímto nezodpovědným a politicky motivovaným lhaním a přeháněním, se Fiechtner ohradil proti strachu, který šíří politici a jejich mediální spojenci.

Ve videu říká:

Volal jsem na JIPku  nemocnice a požádal jsem o rozhovor s hlavním lékařem ve službě, se kterým jsem posléze mluvil. Zeptal jsem se ho: “Kolik pacientů s COVID bylo přijato na vaši jednotku intenzivní péče?” “Tato JIP má 19 lůžek a od včerejška tam nebyl jediný pacient!” S takovými polopravdami a lhaním se nám zakrývají oči. Tito propagandisté jsou pozváni do těchto pořadů pouze za účelem vytvoření paniky a strachu mezi obyvatelstvem.”

Kromě toho, Dr. Fiechtner napomínal politiky a média za sjednocování počtu infikovaných jedinců tím, že se nerozlišují pozitivně testovaní jedinci od pozitivních testů. Přesněji řečeno, pokud stejná osoba obdrží tři pozitivní testy, bezohledná média hlásí trojnásobek míry infekce se třemi různými infekcemi (pozn.: stejně se to samozřejmě dělá i u nás, 3 testy pro 1 osobu jsou počítány coby 3 testy – 3 osoby, proto se samozřejmě začalo tak mohutně testovat a čísla pozitivních testů narostla).

Dále Dr. Fiechtner vyvolává obavy z praxe seskupování neaktivních a aktivních koronapozitivních výsledků na jednu hromádku, aby zvýšili strach lidí z infekce. Ve skutečnosti by měly být pozitivní výsledky testů zařazeny do dvou kategorií: ty, které aktivně nesou nakažlivou formu viru na straně jedné, a ty, které jsou od neaktivních přenašečů, kteří se již zotavili, na straně druhé.

Dr. Fiechtner se domnívá, že dopad koronaviru je zveličován, aby ospravedlnil mnoho drakonických opatření omezujících občany a urychlení vládního úsilí o očkování obyvatelstva. Dále doktor prohlásil:

“Ničíte celou zemi. Vedete lidi k utrpení, panice, zkáze a smrti! V tomto bodě nemůžete ani ospravedlnit tato opatření, roušky, sociální distancování, karantény, a uzamčení.”

Medicínsky vzdělaný europoslanec upozorňuje na mnoho rizik těchto nových vakcín, které sahají od neplodnosti  žen až po smrtelné alergické reakce. Čím více strachu zaseli v populaci, tím větší je pravděpodobnost, že se lidé budou chtít rychle nechat naočkovat neotestovanou a riskantní vakcínou

Už jsem to říkal: je to zabijácká vakcína Je to farmaceutický přípravek, pro nějž ani  neexistuje toxikologická zpráva. Prostě to bude jen tak aplikováno lidem. Je tu možnost, že to může způsobit neplodnost u žen či závažné alergické reakce.  A to chcete naložit na občany. Ohrožujete životy občanů. Ohrožujete jejich existenci.”

Vzhledem k tomu, že německá vláda zavedla zcela nezákonně drakonická opatření, dr. Fiechtner prosil lidi, aby uplatňovali svá práva a vzdorovali těmto nezákonným vládním opatřením. “Občanská povinnost občanů je dodržovat pravidla právního státu, ta jsou nyní vládou porušena.”

To, co říkají němečtí lékaři o jejich vládě, platí samozřejmě o všech ostatních loutkových vládách, které jsou v akci “proočkujme 7 miliard” zainteresovány. A pro ty, kdo tvrdí, že v tom nemůže “jet” tolik vlád najednou jen podotýkám, že může. Zdaleka v tom “nejedou” všechny vlády světa, přičemž do vlád, které jsou do celého podvodu zapojeny, byly včas instalovány poslušné loutky. A ve vládách, kde tyto loutky nebyly, se včas provedly “šachy”, jak jsme mohli vidět v Evropě na případech včasné obměny dvou vlád – italské a rakouské – za vlády plně loutkové.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

celebrity news

Lajkit.cz

 
 

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.