Print this page

Útok na USA začne u sopky v Yellowstonu, říká ruský generál

By  dub 03, 2019

Svérázným způsobem přispěl do debaty o současné krizi mezi Ruskem a Západem kvůli Ukrajině ruský analytik Konstantin Sivkov. Muž, který je podle oficiálních údajů generálplukovníkem, prvním viceprezidentem Akademie geopolitických problémů, doktorem "vojenských věd" a vojenským expertem, navrhuje atomový útok buď na sopku v národním parku Yellowstone, nebo na tektonický zlom San Andreas v Kalifornii.

Loading...

"Geologové věří, že sopka Yellowstone může každou chvíli explodovat. Jsou tam známky zvýšené sopečné aktivity. Stačil by tak malý úder, aby nastala erupce. Následky by pro Spojené státy byly katastrofální – země by prostě zmizela," píše Sivkov.

Analytik, který se nechá fotografovat a vystupuje na veřejnosti v uniformě, připisuje NATO a Američanům ty nejhorší úmysly. V předchozích textech a rozhovorech tvrdí, že USA chtějí Rusko zničit a že Rusko je na tom hůře než před půlstoletím, protože přišlo o spojence z Varšavské smlouvy.

Zdroj: aktualne.cz

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.