Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Varuje Vin Diesel před chemtrails?

By  dub 30, 2016

I když nedošlo k žádnému oficiálnímu prohlášení, je vcelku jasné, že hvězda z Rychle a zběsile upozornil na bílé pruhy na obloze, které lidé přehlížejí.

Od té chvíle si lidé těchto bílých pruhů všímají. Bílé linie se táhnou od obzoru k tomu dalšímu v podobě oparu. Ačkoliv si mnoho lidí myslí, že jde jen o stopu letadla, skeptici zjistili přesvědčivé důkazy, které naznačují, že jde o záměrné znečišťování s cílem kontrolovat lidstvo.

Zatímco lidé berou konspirační teorie s nadhledem a mnohdy si je nepřipouští k tělu vůbec, přesvědčivé argumenty existují, i když jich je málo. Například ve videu níže Rosalind Peterson, bývalá ředitelka ochranné zemědělské koalice, řeší Organizace spojenách národů chemtrails, geoinženýrství a modifikace počasí:

Ti, kteří věří, že chemtrails jsou znečištěním, vědí, že obsahují hliník, baryum, olovo, arzen,chrom, kadmium, selen a stříbro. To jsou látky, které přispívají k celému seznamu zdravotních problémů, včetně neurologických potíží, poškození srdce, problémy se zrakem, poruchy s reprodukcí, potíže s imunitou, ledvinami, játry, hormonální problémy apod.

Téma chemtrails, jako mnoho dalších témat, patří mezi kontroverzní. Je jasné, že bychom měli pozorně filtrovat důkazy. Ovšem se zdá, že další z herců chtěl upozornit na chemtrails, jak je vidět na fotografii níže.

V rámci této fotografie Vin nasbíral přes 1,7 milionu liků, někteří z komentářů poukazovalo na danou problematiku, jiné ukázaly podporu Vinovi.

Zdroj: trueactivist.com

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.