Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Daily Mail šokovalo hororové video „zaživa pohřbívaného separatisty"

By  čen 26, 2016

V síti se objevilo hrůzné video, na němž je údajně pohřben zaživa ukrajinskými vojáky „ruský separatista", píše britský deník The Daily Mail.

Na síti se objevilo „monstrózní" video, na němž se zdá, že ukrajinští vojáci pohřbívají zaživa „ruského separatistu", napsal Daily Mail. Stopáž ukazuje, jak 4 vojáci s kuklami v Balaklavu hodili muže do otevřeného hrobu. Podle pohybu nohou je zřejmé, že je stále naživu.

Záběr si rychle získal "popularitu" na internetu. Nicméně, někteří diváci zpochybnili jeho pravost. Upozornili, že video publikoval „propagandistický" televizní kanál „Zvezda", který je řízen ruským ministerstvem obrany, a proto by se k této informaci mělo přistupovat se skepticismem.

Dříve, připomněly noviny, se na síti objevil jiný klip, na němž údajně „ruští bojovníci“ v Doněcké oblasti mučí obchodníka s drogami. Byl přivázaný k dřevěné tyči a bili ho elektrickým kabelem. Podle některých zpráv, po „šokujícím trestu" muž zmizel.

Zdroj: [1][2]

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.