Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Z Německa hlásí bestiální uprchlickou řež. Zde je účet: Vypíchnuté oči, ukousnuté uši, rty a víčka

By  říj 15, 2016

Azylovým střediskem ve městě Schlüchtern nedaleko Frankfurtu nad Mohanem otřásla děsivá kauza, která svou bestialitou připomíná scény z klasických hororů. Jeden migrant druhému v uprchlickém centru ukousl uši, rty a oční víčka. Aby dílo zkázy dokonal, propíchl druhému migrantovi oči. Informuje o tom server britského deníku Daily Mail.

Němečtí policisté zažili skutečný horor. Byli přivoláni do uprchlického zařízení ve městě Schlüchtern ve středním Německu a tam narazili na devatenáctiletého mladíka sedícího na své zkrvavené oběti. Dva uprchlíci se zřejmě dostali do sporu, který skončil krvavou lázní. Mladý muž ukousl svému oponentovi uši, rty, oční víčka a oči mu navíc propíchl.Celý text najdete zdeStrážci zákona otevřeně přiznali, že se dosud nesetkali s tak děsivým chováním člověka.K útoku došlo minulý pátek. Obyvatelé azylového centra přivolali policii poté, co se chodbami zařízení rozléhal strašlivý řev trpícího napadeného migranta. Oběti bylo teprve osmnáct let. Útočník se podle dostupných informací narodil v Eritreji, napadený mladík pocházel ze Somálska. V tuto chvíli o mladého Somálce pečují. Eritrejský agresor čelí obvinění z pokusu o zabití. (http://www.dailymail.co.uk/news/article-3835709/Asylum-seeker-lips-ears-eyelids-ripped-migrant-stabbed-eyes-horrific-attack-German-refugee-centre.html)

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.