Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

V Česku byla spuštěna zpravodajská hra proti prezidentu republiky! Kauza „Brady“ nabírá děsivých rozměrů. Terčem je kromě Zemana už i TV Prima!

By  říj 27, 2016

Klára Samková se razancí sobě vlastní vyjádřila ke kauze vyznamenání pro pana Jiřího Bradyho – strýce lidoveckého ministra kultury Daniela Hermana. Dáma je toho názoru, že by se Daniel Herman měl omluvit jak prezidentu republiky Miloši Zemanovi, tak panu Bradymu a pak by měl odstoupit. Samková prý také slyšela, co stojí v pozadí této kauzy.

Proti prezidentu Zemanovi byla v ČR zahájena nebezpečná zpravodajská hra organizovaná z okolí lidí, kteří ovládají dění na ministerstvu kultury. Redakce AE News získala exkluzivní informace o událostech, které se začaly odehrávat v kauze „Brady“. Celá akce proti prezidentu Zemanovi má charakteristické rysy zpravodajské hry a BIS by se měla urychleně touto kauzou začít zabývat, protože mediální palba proti prezidentovi je koordinována s lidmi v těsné blízkosti ministra kultury Daniela Hermana. Cílem této kampaně je podle našich informací diskreditace a mediální poprava prezidenta republiky a také všech médií, které se vyjadřují v ČR proti migraci. Důkazem toho je i událost ze středečního večera, kdy televize Prima byla obviněna českým mainstreamem, že prý úmyslně stáhla talk show Jana Krause , ve kterém byl hostem právě Jiří Brady, ale i několik desítek osobností české kulturní fronty, které se negativně a jednohlasně vyslovily proti prezidentu republiky a Krausův pořad tak využily jako politickou a volební agitku proti znovuzvolení prezidenta Zemana.

Podle informací redakce AE News Krausův pořad na Primě byl na hraně mediálního zákona o televizním vysílání a šlo de facto o politický manifest, resp. volební kampaň proti prezidentovi. Jestli toto byl důvod, proč televize Prima nezařadila natočený pořad do vysílání, to není jasné, ale pokud by Prima takový pořad odvysílala, mohla by čelit obvinění z vysílání politické reklamy. Pražská kavárna, která je velmi úzce napojená na Show Jana Krause, chtěla podle informací naší redakce zneužít Krausův pořad jako politickou agitku proti prezidentu Zemanovi, a to pouhé dva dny před slavnostním udílením vyznamenání k výročí 28. října na Pražském hradě. Tento pořad měl podle zdroje naší redakce odstartovat v České republice vlnu protestů a demonstrací proti prezidentovi, které mají vyvrcholit 17. listopadu k výročí „kabátového převratu“ a posílit tak tlaky na poslaneckou sněmovnu a senát, aby zahájily kroky k politickému sesazení prezidenta Miloše Zemana právními prostředky.

Zpravodajská hra proti Zemanovi byla spuštěna už na jaře

Redakce AE News ve spolupráci s našim zpravodajským zdrojem blízkým českým vládním kruhům zmapovala v minulých dnech celou zpravodajskou hru proti prezidentu Zemanovi od samotného počátku, a to od jara tohoto roku. Na jeho začátku je ministr kultury Daniel Herman, který hraje v celé rošádě proti Zemanovi klíčovou roli. Na jaře tohoto roku oznámil Daniel Herman prezidentu Zemanovi, že jede do Norimberku na Sudetoněmecké slavnosti. O kauze jsme psali zde. Miloš Zeman na to reagoval, že Sudetoněmecký landsmančaft odstranil ze svých stanov problematické pasáže, a tudíž je to neškodný spolek. Pokud je ale spolek neškodný, není důvod, aby byl navštíven českým ministrem, uvedl Miloš Zeman, podle svého tiskového mluvčího [2]. Jenže Herman tento výrok překroutil a do mainstreamových médií vypustil proti Zemanovi nebezpečný nůž do zad, když uvedl, že mu Miloš Zeman cestu do Norimberku schválil. Tím tedy překroutil postoj a výrok Miloše Zemana. Proč to udělal? Podle zdroje naší redakce toto byl první útok proti Miloši Zemanovi v podobě zpravodajské hry. Tento útok ale neměl velkou razanci, podporovatele Miloše Zemana to však neodehnalo.

Daniel Herman, Bernd Posselt a Horst Seehofer. Obrázek z letošního jara, kdy český ministr kultury navštívil v Norimberku Sudetoněmecký sjezd. Přítomné oslovil „Milí krajané!“

Nyní přišel druhý útok a opět má nebezpečný náboj. Nejprve Daniel Herman požádal nedávno prezidenta Zemana, aby udělil vyznamenání jeho strýci, kterým je právě Jiří Brady. Ten byl vězněn v Terezíně a Osvětimi za II. sv. války a po ní se věnoval mj. i přednáškové činnosti a tématice holocaustu. Ponechme stranou oprávněnost nároku na státní vyznamenání, protože to dostalo už mnoho lidí, kteří toho v životě tolik nezažili a neprošli koncentračním táborem. Ovšem v této věci nikdy nešlo o pana Bradyho. To je pouze oběť zpravodajské hry opravdu nehorázných rozměrů. Podle ministra Hermana měl Miloš Zeman slíbit vyznamenání Bradymu, ale pouze pod podmínkou, že se Herman nesejde s Dalajlámou. Problém je v tom, že stejně jako na jaře se schválením cesty do Norimberku, ani zde nelze Hermanovi věřit, že toto Zeman řekl přesně takto. Podle informací naší redakce totiž Jiří Brady nikdy nebyl na oficiálním seznamu, který v pátek bude předčítat pan Forejt na pražském hradě při udělování vyznamenání prezidentem republiky.

V hlavní roli provokace proti prezidentovi je ministr kultury

Jenže, co se nestalo. Daniel Herman poté, co měl údajně dostat od Zemana tento slib podmíněný nesetkáním se s Dalajlámou, tak udělal přesný opak. S Dalajlámou se sešel. Schválně! A to by nebylo to nejhorší, protože Dalajláma na setkání pronesl opravdu strašné věci. Psali jsme o tom zde. A když se Daniel Herman měl telefonicky dotazovat na Hrad, jestli jeho strýc ocenění od prezidenta dostane, mělo se mu dostat později emailové, resp. esemeskové odpovědi od šéfa protokolu Hradu Jindřicha Forejta, že návrh na ocenění Bradyho se odkládá. A Herman to médiím interpretoval tak, že jde o mstu prezidenta, protože se Herman setkal s Dalajlámou.

Daniel Herman ukazuje novinářům údajnou esemesku/email od Jindřich Forejta z Hradu, že se vyznamenání pro Hermanova strýce odkládá. Přesně na tento okamžik Daniel Herman čekal a vzápětí obeslal všechna významná česká mainstreamová média s tím, že Miloš Zeman se rozhodl mstít na jeho strýci kvůli tomu, že se sešel s Dalajlámou. Tím byla zapálena doutnáková šňůra. Vzápětí došlo k rozjetí mohutné mediální kampaně proti prezidentovi na celém mainstreamu. Fotografie starého a shrbeného pana Bradyho vyvolávají soucit, a to zcela oprávněně, protože v životě si prošel peklem. A pan prezident jistě nebude mít problém mu příští rok, pakliže někdo pošle návrh, vyznamenání udělit. Jenže právě toto soucitné zarámovaní zpravodajské hry rozehrává doslova nenávist vůči prezidentovi.

Přitom podle informací naší redakce to bylo celé úplně jinak. Prezident Miloš Zeman slíbil Danielu Hermanovi, že Jiří Brady dostane vyznamenání „při nejbližší příležitosti“. Daniel Herman už tak podruhé za půl roku překroutil slova prezidenta. Proč to proboha dělá? Co tím sleduje? Miloš Zeman neměl na mysli tento pátek, 28. října. To ani není možné, protože návrhy na vyznamenání byly uzavřeny už koncem března [3], do kdy bylo možné návrhy ze strany občanů a institucí podávat. Znovu to zopakuji, do konce března 2016! Ministr Daniel Herman nemohl dostat svého strýce na listinu k tomuto letošnímu 28. říjnu, protože zkrátka prošvihl lhůtu o více než půl roku. Miloš Zeman mu podle našich informací v Bratislavě při inkriminovaném rozhovoru slíbil „nejbližší příležitost“, a to prostě není tento pátek, ale příští rok. Jenže o vyznamenání pro Bradyho vůbec nikdy asi nešlo. Ministr kultury (resp. operativci, kteří hru skrze Hermana řídí) prostě chtěl zdiskreditovat Miloše Zemana a vykreslit ho jako mstivého člověka. Mediální poprava.

Česká kulturní soldateska unesla na Primě „zábavný“ pořad pro politickou agitku proti prezidentu Zemanovi!

A že to asi zafungovalo, to ukázala česká kulturní fronta vzápětí. Lidé, kteří se pohybují okolo Show Jana Krause, vědí moc dobře, že je to pořad prostoupený tzv. Pražskou kavárnou. Stačí se podívat na jakýkoliv díl tohoto pořadu a musí vám to být jasné. A právě Jan Kraus a jeho tým pozvali pana Bradyho v úterý na natáčení nového dílu tohoto pořadu a spolu s ním pozvali desítky českých hvězdiček a „osobností“, které se na kulturní frontě vyjadřují proti Zemanovi. Byli tam Michael Kocáb, exministr vnitra Jan Ruml, herečka Táňa Fischerová nebo diplomat Michael Žantovský. A to je výkvět Pražské havlérky. Nechyběl právě ani ministr Daniel Herman. A všichni tam pospolu a unisono plivali na Zemana.

Nelze se divit, že tohle Prima nemohla odvysílat, protože RRTV by televizi dala pokutu za politickou reklamu a možná i nevyváženost. Ale když jde o útoky na Zemana, nedělejme si o RRTV iluze. Na internet unikla i fotografie z natáčení, viz. černobílé foto níže, všichni tam určitě najdete známé tváře. Výroky proti Zemanovi a jeho diskreditace v pořadu nabrala takové rozměry, že TV Prima si zřejmě netroufla toto odvysílat, aby se nedostala do problémů se zákonem a potřebovala zřejmě čas na to, aby pořad projednala se svými právníky. Politická agitka Krausova pořadu byla podle našich informací tak intenzivní a na hraně, že televize pořad raději neodvysílala. Doslovná fašizace pražské kulturní fronty nabírá na intenzitě.

Fotografie z natáčení Show Jana Krause, který TV Prima neodvysílala.

Útok se nyní spustí i na TV Prima, která je také v hledáčku české kulturní fronty a sluníčkových dobrotrusů v ČR. Reportáž o irácké rodině z Jihlavy, kdy hlava této rodiny přirovnávala byt ve městě za stodolu, resp. za stáj pro dobytek, katapultovala televizi Prima na čelo mediálních nepřátel migrace a integrace. Video a článek o kauze jsme přinesli zde. A protože televize dál přináší vcelku kritické a objektivní reportáže o migrantech, stává se nepřítelem i televize Prima. Média teď budou televizi očerňovat, že provádí cenzuru a že straní prezidentu republiky Zemanovi. Je možné, že TV Prima odvysílá pořad příští týden, ale je jasné, že jeho načasování ze strany Krause a spol. bylo mířeno na pátek tohoto týdne, kdy prezident Zeman bude udělovat vyznamenání na Pražském hradě k výročí české státnosti.

Mediální likvidace Zemana je hlavním cílem této zpravodajské hry!

Na Zemanovi může tato kauza zanechat mediální skvrnu, kterou média mohou donekonečna v budoucnu připomínat při prezidentské volbě. Dokola budou vysílat obrázky shrbeného pana Bradyho, který vyvolává soucit a „zlého“ prezidenta, který mu nedal vyznamenání kvůli tomu, že ministr Herman se sešel s Dalajlámou. Nikdo nebude řešit pravdu, že Miloš Zeman nikdy neslíbil, že pan Brady dostane ocenění od prezidenta tento pátek, ale až „při nejbližší příležitosti“, kterou umožňuje zákon a pravidla pro udělování řádů, tedy v rámci řádných lhůt pro posuzování. Není možné přijít pár týdnů před 28. říjnem za prezidentem a žádat ho, aby přidal někoho na seznam. Pan Herman jako ministr by to měl vědět. Ovšem stejně jako v květnu s Norimberkem, i tady překroutil prezidentova slova, aby Miloš Zeman byl ten špatný.

Jiří Brady dostal alespoň ocenění od pražské primátorky Adriany Krnáčové v podobě symbolického klíče od města Prahy. Bohužel ani netuší, že se stal obětí zpravodajské hry proti prezidentu republiky. Ministr kultury tak rozehrál proti prezidentovi nebezpečnou zpravodajskou hru a rozhodně to nemá z vlastní hlavy. Kdo je architektem této zpravodajské hry, k tomu máme v redakci indicie, které ukazují na lidi napojené na český neziskový sektor, americké velvyslanectví a také na pražské umělecké a divadelní kruhy. Jde dosud o největší spiknutí v novodobých polistopadových dějinách naší země. Taková synchronizace a časová provázanost vykazuje znaky profesionálního zpravodajského řízení s cílem diskreditovat prezidenta republiky. Červené karty z ambasády už nejsou IN.

Daniel Herman už podruhé dezinterpretoval výroky prezidenta a následně je medializoval s cílem poškodit prezidenta. Ministr kultury tak rozehrál nebezpečnou zpravodajskou hru, kterou ale evidentně nevymyslel a neřídí ji. Cílem těchto akci je zajištění toho, že Miloš Zeman nebude znovu zvolen prezidentem. A zájem na tom mají v ČR především americké zpravodajské kruhy, protože Miloš Zeman je kandidátem globalistů v ČR. Ministr kultury tak plní zakázku cizích zpravodajských služeb, které usilují o oslabení pozice Číny a globalistů v ČR. Bezprecedentní útok na prezidenta republiky tohoto formátu zpravodajské hry dosud nemá obdoby.

Dopředu mohu avizovat, že podrobněji o této závažné zpravodajské operaci proti prezidentu Zemanovi budeme podrobně hovořit tento pátek od 19:00 hod. v mém pravidelném pořadu na Svobodném rádiu. Dopředu vás všechny tímto zvu k poslechu.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.