Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Lékař objevil cosi závažné o vakcínách. Jeho tělo našli později plavat v řece. Co zjistil?

By  lis 18, 2016

Lékař objevil cosi závažné o vakcínách. Jeho tělo našli později plavat v řece. Co zjistil? Dr. Jeff Bradstreet, zanícený výzkumník a silný odpůrce očkovacích vakcín, byl nalezen mrtvý. Jeho tělo bylo nalezeno v řece Severní Karolíny. Soudní analýza ukázala, že lékař měl střelné rány v oblasti hrudníku. Předpokládá se, že Dr. Jeff Bradstreet zemřel za „podezřelých okolností“.

Jeho tělo našli rybáři v americké řece Rocky Broad River ve státním parku Chimney Rock. Stalo se to v pátek, 19. července tohoto roku.

Policejní vyšetřovatelé stále tvrdí, že lékař spáchal sebevraždu, ale lidé, kteří ho znali, mají na to jiný názor. Jeho rodině a přátelům se důkazy potvrzující jeho sebevraždu nezdají být přesvědčivé.

U jeho dítěte se vyvinul autismus poté, co mu vpíchli očkovací vakcínu. Tím se prokázala špatná stránka očkování a Dr. Jeff Bradstreet se stal brzy otevřeným aktivistou proti těmto očkovacím vakcínám.

Osobní zpráva jeho syna o výsledcích vakcíny je stále dostupná na internetu, na jeho online blogu.

Infowars říká:

„Bradstreet měl střelnou ránu na hrudi, kterou si podle policie pravděpodobně způsobil sám.“ říká WHNS.

Zde jsou slova, která oznámil šerif Úřadu okresu Rutherford:

„Potápěči ze záchranné čety okresu Henderson, kteří byli zodpovědní za danou oblast, našli v řece střelnou zbraň.“

Vyšetřování jeho smrti je stále otevřené a na výsledky jeho pitvy se stále čeká.

Dr. Bradstreet vykonával soukromou praxi ve městě Buford, Georgia. Zaměřoval se na „léčení dětí s poruchou autistického spektra (PAS) a na s tím související neurologické a vývojové poruchy.“

Kromě jiných léčebných prostředků nabídlo jeho wellness centrum i léčbu „rtuťové toxicity“. Dr. Bradstreet věřil, že tento těžký kov je hlavní příčinou vývoje autismu u dětí.

Jak bylo uvedeno výše, lékař začal svou misi v boji proti očkovacím vakcínám poté, jak rutinní očkování vyvolalo u jeho syna autismus.

„Autismus mě o medicíně naučil více než lékařská fakulta.“ vysvětloval Dr. Bradstreet na konferenci, jak uvedly noviny Epoch Times.

Navíc lékař nabídl své znalecké prohlášení federálnímu soudu, samozřejmě, v zájmu rodin, které nesouhlasili s očkováním. Dr. Bradstreet byl zakladatelem a prezidentem Mezinárodního dětského rozvojového centra (Child Development Resource Center). Dr. Andrew Wakefield, odborník na autismus, byl vedoucím výzkumu v jednom stupni.

Nedávná razie, zahrnující několik agentur, vedená Americkou agenturou pro potraviny a léčiva (FDA), dělá celou věc ještě podezřelejší. Vyšetřovatelé se zaměřili na lékařova kancelář. „Agentura FDA zatím prozradila, že agenti prohledali lékařova kancelář prý kvůli bývalému pastorovi, který byl podezřelý již více než 10 let.“ uvedla zpráva Gwinnett Daily Post.

Mnohé rodiny řekli, že Dr. Bradstreet ovlivnil jejich životy pozitivně. Můžete si přečíst jejich komentáře na stránkách sociálních médií určených tomuto lékaři.

„Dr. Bradstreet byl lékařem mého syna poté, co mu diagnostikovali autismus. Dělal zázraky“, poznamenala jedna uživatelka Facebooku, „nyní v 16. letech může žít normální život, za což vděčím jemu. Každý den mu budu děkovat.“

„Budu mu navždy vděčná za zotavení mého syna… z autismu,“ napsala jiná uživatelka, „léčba změnila život mého syna, aby vyrostl a žil zdravý normální život. Dr. Bradstreet nám bude velmi chybět!“

Jeden z členů rodiny Dr. Bradstreeta založil stránky GoFundMe, kde můžete „najít odpovědi na mnohé otázky vedoucí k smrti tohoto lékaře, včetně důkladného vyšetření na možnost násilného zločinu.“

Rodina lékaře požádala veřejnost, aby přestala spekulovat. Mnohé rodiny věří, že jeho smrt není nic jiného než spiknutí.

„Sebe-zapříčinění? Na hrudi? Mě si tím nekoupí,“ bylo uvedeno v komentářích WHNS, „byl to lékař, který měl přístup k různým druhům léků. Byl to zbožný muž s úspěšnou lékařskou praxí. Promiňte, ale tohle mi smrdí vraždou a její zastírání.“

Podívejte se na tuto přesvědčivější domněnku:

„On se nezabil SÁM! Byl zavražděn někým, kdo ho osočoval. Musel ho poznat a vědět, co dělá. Byl brilantně soucitným lékařem s úžasnými léčebnými schopnostmi. Byl uklizen. Zastaven. Umlčen. Proč by lékař, který měl přístup k lékům a mohl tak umřít v klidu, si sám vstřelil kulku do hrudi??? A vrhnout se sám do řeky??? To je zřejmá vražda!“

Už jste si domysleli motivy. Doktor Bradstreet představoval hrozbu pro svět konvenční medicíny. Nezapomínejte, že očkovací vakcíny přinášejí obrovské zisky.

Soudní důkazy dosvědčují, že doktor Bradstreet se nezabil sám. Podívejte se na video výše pro více informací.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.