Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Komická situace v multikulturním Berlíně. DHL odmítá doručovat zásilky do některých ulic. Sen našich sluníčkářů se naplňuje a nevinní lidé trpí

By  lis 25, 2016

Společnost DHL, která se mj. věnuje zásilkové službě, odmítá doučovat zásilky do některých ulic v berlínské čtvrti Wedding. DHL sice nechce sdělit médiím, o jaké ulice se jedná, ale pravděpodobně jde hlavě o následující tři: Prinzenalle, Soldiner Strasse a Osloer Strasse. Shodou okolností ve všech třech bydlí větší než malé množství imigrantů.

Doučování zásilek a zboží bylo pozastaveno kvůli bezpečnosti řidičů. Ty při výstupu z auta obklopují skupiny lidí, kteří jim vytrhávají balíky z rukou, přičemž nejednou jim bylo vyhrožováno nožem, aby zboží odevzdali. V řadě případů byla také uváděna falešná jména odběratelů.

Z důvodu nastalé situace trpí normální zákazníci DHL, kteří jsou nuceni odebírat zásilky a objednané zboží na výdejních místech vzdálených několik kilometrů od svých domovů.

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.