Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Ruská rozvědka prý pomohla zastavit vojenský převrat v USA proti Trumpovi. Čtěte podrobnosti...

By  lis 26, 2016

Zdaleka ne všichni vojáci podporují Donalda Trumpa. Některé tajné služby mají tak velká privilegia, že jsou schopny provést státní převrat. 16. listopadu v odpoledních hodinách (moskevského času) zaměstnanci Služby vnější rozvědky (SVR) Ruska hlásili do Ministerstva obrany RF, že z jedné ze základen námořnictva USA vzlétlo „letadlo soudného dne“, které v případě nouze může převzít řízení amerických ponorek s jadernými zbraněmi na palubě.

Letadlo pak kroužilo nad letištěm v Denveru ve výšce 10 km a neodpovídalo na dotazy dispečerů, což vzbudilo podezření. Podle Smlouvy o omezení strategických zbraní podepsané mezi Ruskem a USA v únoru 2011 by se země měly navzájem informovat o statusu misí podobné techniky.

Ředitel SVR Sergej Naryškin se tedy okamžitě kontaktoval se svým americkým protějškem admirálem námořnictva USA Michael Rodgersem, který v tuto chvíli stojí v čele Národní bezpečnostní agentury (NSA). Detaily jejich rozhovoru nejsou známy, ale po jeho skončení se „letadlo soudného dne“ vrátilo na leteckou základnu Travis.

Ředitel SVR Sergej Naryškin se tedy okamžitě kontaktoval se svým americkým protějškem admirálem námořnictva USA Michael Rodgersem, který v tuto chvíli stojí v čele Národní bezpečnostní agentury (NSA). Detaily jejich rozhovoru nejsou známy, ale po jeho skončení se „letadlo soudného dne“ vrátilo na leteckou základnu Travis.

Aby byly tehdy zastaveny další útoky plánované na ten den, byla do velitelského centra ONI nalézajícího se v Pentagonu vypuštěna křídlatá raketa. Později u výslechu podezřelí potvrdili, že podle jejich původního plánu mělo být uneseno deset civilních letadel. Takže obětí mohlo být mnohem více.

Fotografie stěny Pentagonu 11. září 2011 po té, co křídlatá raketa zničila velící stanoviště námořní rozvědky.

Aby byla skryta skutečnost zrady vlastních tajných služeb 11. září 2001, byla utajena poslední kapitola zprávy z vyšetřování této tragédie. Nyní je jasné, co měl na mysli ředitel CIA John Brennan, když řekl, že její utajení bylo otázkou národní bezpečnosti. Před volbami byla poslední kapitola přepsána a utajena.

Ve skutečnosti tedy admirál Rogers patrně zastavil převrat. ONI se mohlo zmocnit řízení ponorek s jadernými zbraněmi pomocí „letounu soudného dne“ a vydírat tak Trumpa. Například ho mohli požádat, aby odstoupil z prezidentského křesla ve prospěch Hillary Clintonové.

Již mnohokrát jsme psali, že hluboko v podzemí pod letištěm v Denveru se nachází vojenská základna, která je schopna vydržet jaderný úder a řídit vojska USA. V případě, že by základna byla zničena nebo dobyta nepřítelem, předpokládala se možnost převzetí řízení jaderných a jiných zbraní na jednoho z „letadel soudného dne“. A právě o to se snažili spiklenci, když kroužili nad Denverem.

Po svém hrdinském činu šéf NSA spěchal do New Yorku, aby se setkal s budoucím prezidentem a varoval ho před nebezpečím.

Ukazatelem pravdivosti tohoto příběhu se stalo chování amerických médií, která začala štvanici na admirála Rogerse. Chtějí na něj svalit odpovědnost za únik kybernetických zbraně NSA a hacking mailů demokratické strany. Vedoucí rozvědky vyzývají Obamu, aby admirála Rogerse poslal do výslužby. Přitom jen o několik dní dříve tatáž média Rogerse oslavovala a podporovala tvrzení, že by se Rusko mohlo vměšovat do vnitřních záležitostí země a ovlivnit výsledek voleb.

Uvidíme, jak na to zareaguje Trump. Dříve o Rogersovi uvažoval jako o šéfovi celé rozvědky. Předpokládám, že admirál svou oddanost budoucímu prezidentovi jasně prokázal.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.