Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Rusové objevili v Aleppu zajímavé věci, ale Janda k tomu mlčí. Analytik tvrdě účtuje s bojovníky proti ruské hrozbě...

By  pro 31, 2016

Politický konzultant a publicista Tomáš Haas, který působil jako poradce někdejšího prezidenta Václava Klause i premiérů Miroslava Topolánka a Jana Fišera, na svém facebookovém profilu často sdílí zprávy ze zahraničí, které jej zaujaly. K jedné z nich se podle něj nebude chtít.

„Ruští vojáci, kteří vstoupili do osvobozeného Aleppa našli věci, které i je šokovaly. Zpráva pochází z ruské televize a přinesl ji i srbský tisk, takže nečekejme, že se k ní vyjádří někdo z našich statečných bojovníků s „ruským hybridním nebezpečím" (nevím sice co to znamená, ale nevědí to ani ti, kdo ten boj u nás vedou a zřizují si výzkumné pracoviště na Ministerstvu vnitra v naději, že jim to nějaký zdejší ruský hybridní agent při výslechu, pardon, při realizování opatření, prozradí)," rýpnul si Haas.

A tím zdaleka neskončil. „Jakub Janda k tomu mlčí, stejně jako ostatní, Fendrych, Štětina a k podpisu příslušné petice vždy připravení umělci. Ti se na nepřátelské zdroje hybridní propagandy nekoukají, protože by je mohly ovlivnit, z čehož mají největší strach a pak, mají přeci svoje,“ vysmívá se jim.

„A tady je ta zpráva: Když po vstupu do Aleppa začali ruští ženisté s odminováním a čištěním města od nexplodovaných bomb a raket, čekalo je překvapení. Jejich pyrotechnici odstranit neuvěřitelných 14,700 min a 6700 smrtících střel. Ivan Gromov, velitel smrtící výbušniny odstraňujících ruských ženistů, popsal šokující detail o původu všech v Aleppu nalezených bomb a min,“ cituje ze zprávy analytik.

Rusové podle těchto informací zneškodnili výbušná zařízení, rakety a bomby, vyrobené v různých zemích. „Většina z nich pochází ze Spojených států a Německa, ale je zajímavé, že jsme našli i některé z Bulharska - řekl Gromov. Všechny tyto arzenály džihádistů v Aleppu však vyvolávají otázku, jak je možné, že bomby, rakety a miny pochází z německé a americké produkce, ze zemí, které tvrdí, že nefinancují terorismus? Ruští vojáci na toto téma neměli odpověď,“ dodává Haas.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.