Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Hillary Clinton zfalšovala své shromáždění v Greensboro ve filmovém studiu. To musíte vidět! Je buď opravdu mrtvá, nebo těžce nemocná?

By  zář 19, 2016

Již před několika dny se začalo na internetu šířit video, které zachycuje shromáždění Hillary Clinton v Greensboro v Severní Karolíně. Jedná se o záznam shromáždění, který je dostupný zde. Mělo to být první shromáždění po jejím přerušení kampaně kvůli údajnému zápalu plic. Shromáždění bylo jen pro zvané, šlo o malou lokální událost, která měla za úkol pouze obnovit důvěru voličů ve skutečnost, že Hillary je opravdu naživu. To se nyní ale ukazuje jako velmi nejisté. Lidé totiž záhy začali upozorňovat na určité zásadní nesrovnalosti ve videozáznamu, které shrnuje video nahoře, ke kterému jsem udělal české titulky.

Příznivci Hillary mají na pódium namířené své mobily a projev Hillary si chtějí natočit. Displeje mobilů ale ukazují úplně jiný obraz, než který zabírá jako celek televizní kamera. Na mobilech zcela zjevně chybí na pódiu seřazené americké vlajky.

Další lapsus nastává, když zprava přichází samotná Hillary. Na mobilech fanoušků žádná přicházející Hillary vůbec není. Vrchol komedie nastává po závěrečné řeči, kdy se Hillary otočí k davu zády a mává do prázdna na americkou vlajku za ní a potom dokonce ukazuje prstem do prázdna, na vlajku. Tato analytická videa YouTube začal průběžně mazat, blokovat komentáře, odkazy na časy ve videích atd. Znovu se opakuje, že zdánlivý omyl z minulého týdne, kdy americká televize ABC ohlásila v živém vysílání úmrtí Hillary Clinton, nemusel být vůbec omylem, ale skutečnou a pravdivou událostí. Proč Hillary, resp. její volební team zfalšoval shromáždění v Greensboro ve filmovém studiu za použití techniky tzv. „klíčování obrazu“ na modrém nebo zeleném pozadí?

Jsou celkem dva možné důvody. Za prvé, Hillary Clinton je opravdu po smrti. Informační pole velkých médií mainstreamu má tu vlastnost, že obsahové „omyly“ u nich neexistují, protože vysílaný obsah prochází cenzurou a několikastupňovou kontrolou. Není možné omylem odvysílat informaci a poté tvrdit, že někdo zadal do čtecího zařízení v režii omylem špatnou informaci. Americké televize totiž stejně, jako televize v Evropě, vysílají se zpožděním několika desítek sekund. Americké televize používají „60-sec delay rule“, tzn. pravidlo 60-sekundového zpoždění. Toto zpoždění slouží k cenzuře a zablokování výstupu signálu z televize předtím, než se živě vysílaný obsah dostane k divákovi. V Evropě používají televize 90-sec delay rule. Takže není možné, že by režie ABC pustila do vysílání chybný výrok bez autorizace a vědomí režie tak, jak se stalo minulý týden, video máme spolu s článkem zde. Jakmile dozor televize a režie slyšeli, že Hillary Clinton je mrtvá, mohli výrok operativně ze živého signálu vystřihnout. Informace, která byla vypuštěna z ABC, proto nemohla být omylem.

Během minulého víkendu došlo k sérii teroristických útoků v USA. V New Yorku ve čtvrti Chelsea došlo k výbuchu improvizované bomby v odpadkovém kontejneru. Symbolický vzkaz může být v tom, že čtvrť se jmenuje stejně, jako dcera Hillary Clinton, u které Hillary byla hodinu a půl na zdravotní návštěvě, když předtím zkolabovala na memoriálu 9/11. Výbuch v Chelsea lze interpretovat jako „výbuch“ Hillary Clinton. Ten symbolický vzkaz je doslova do očí bijící. Donald Trump zároveň zopakoval své ostré teze vůči muslimům a právě o víkendu zaútočil muslimský student v Minnesotě na zákazníky nákupního centra. Všechny tyto události mají charakter rujnování volební kampaně Hillary Clinton a posilování pozice Donalda Trumpa. Není asi normální, že by si autoři zfalšovaného shromáždění v Greensboro nevšimli těch nesrovnalostí na mobilech, s máváním Hillary do prázdna za sebou atd. Pokud by někdo chtěl poctivě zfalšovat takovou událost, aby to Hillary nekompromitovalo, musel by mít tyto detaily ošetřené. Tohle není totiž dobře odvedená práce ve studiu a vrhá to špatné světlo na Hillary.

Druhá varianta vysvětlení je, že Hillary Clinton je opravdu stále nemocná a to shromáždění v Greensboro by prostě nedala. Zápal plic se za ideálních podmínek neléčí 3 dny, ale minimálně 15 dnů, a to za předpokladu, že člověk je mladý a nepřijdou komplikace, jako je třeba zánět ledvin, problémy se srdcem atd. Hillary není nejmladší a v jejím věku je zápal plic zdravotním faktorem, který může představovat ohrožení na životě. Nelze věřit tomu, že by lékař, který by nechtěl ztratit licenci, dal souhlas Hillary k pokračování kampaně po 3 dnech doma. To prostě je zcela absurdní, naprosto mimo realitu. Hillary si proto mohla pomoci tímto studiovým trikem.

Spolu s tím Hillary využívá několik dvojnic, které za ní mediálně zaskakují tam, kde nemá projevy. Imitovat naživo hlas je totiž velmi obtížné, takže dvojnice pouze mávají davům, nechávají se fotografovat, ale nedávají rozhovory. V této situaci je pro Hillary už jen jediná možnost, jak věc zachránit, pokud v televizní debatě podá silný, pevný a rázný výkon, bez kašlání, bez známek únavy a bude vypadat v porovnání s Trumpem lépe, zdravěji a energičtěji. Nakolik je to reálné, to je ve hvězdách.

Google cenzuruje nejen YouTube, ale i nápovědy ve vyhledávači. Zatímco jiné vyhledávače ve spojení s Hillary vracejí nejhledanější spojení, Google je cenzuruje a nahrazuje pozitivně laděnými sugescemi ve prospěch Hillary. Více je v článku zde. Není se čemu divit. Google je globalistickou firmou, která do kampaně Hillary nasypala značné peníze, ale pouze to ukazuje na to, že cenzura na YouTube, který patří do majetku Googlu, není náhodná. Zdravotní stav Hillary je proto zahalený tajemstvím a teprve televizní debata, pokud se vůbec uskuteční, může odhalit skutečný stav věcí okolo Hillary Clinton.

VIDEO S ČESKÝMI TITULKY ZDE

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.