Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Účastníci konference Bilderberg nám určují naši budoucnost

By  kvě 21, 2017

Letošní konference Bilderberg se uskuteční ve Spojených státech v hotelu Westfields Marriott v Chantilly poblíž Washingtonu.

Podle zprávy policie ze Sully District ve Fairfax County se letošní konference Bilderberg uskuteční od 31.května do 4.června. Podle policie ulice nebudou uzavřeny, aby se nebránilo přístupu k obchodům.

Bilderberg neboli tzv. setkání králů, mužů činu, protože určují kdo dále povede správu věcí veřejných, samozřejmě výhodných pro ně. Posledním příkladem je Emmanuel Macron, který byl v roce 2014 na zasedání v Kodani a nyní je prezidentem Francie. Tento „klučík“ bez zkušenosti byl uveden na místo „šéfa“ velkého národa.

Francouzi si zvolili Emmanuela Macrona, Rothschildovu panenku z Bilderbergu, hlasovalo pro něj téměř 65 procent. Macron v politice ještě nebyl nikam zvolen , ani ve vesnici, ve městě nebo provincii. Co ho tedy kvalifikuje, aby vedl „Grande Nation“ jako prezident?

Takže zde máte někoho, kdo nemá manažerské zkušenosti, Macron je jen etatistický. V ekonomice také neřídil žádné oddělení ani pobočku.

Macron byl vybrán globální elitou, protože na něj vědí dost špíny a manipulují s ním.

Ale nejen on, ale i Édouard Philippe, který se zúčastnil konference Bilderberg v Drážďanech v roce 2016 je nyní premiérem Francie.

To je důvod, proč je dobré sledovat i letošní seznamu účastníků, díky němuž můžeme téměř vidět do budoucnosti.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.