Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Krajčovi napsali oddaní fanoušci taková slova, že Richard přestal mluvit a psát. Znovu jde o Babiše

By  čen 13, 2017

„Dočetl jsem se, že budu podporovat volební kampaň ANO, ale nic takového nenastane. Ale ta kampaň už vznikla a udělali jste ji vy, novináři, takže vám ANO může poděkovat.” Prohlašuje frontman kapely Kryštof Richard Krajčo.

Spojení svých projektů s Agrofertem nevidí jako problém, protože s ním spolupracoval i před vstupem Andreje Babiše do politiky. Tak přesně těmito slovy uvodila internetová televize rozhovor s frontmanem kapely Kryštof Richardem Krajčem v roce 2014. Už tehdy byl muzikant nesčetněkrát spojován s Andrejem Babišem, ačkoli se oba jakémukoli hlubšímu spojení brání. Korunu jejich ´vztahu´ nasadili před několika dny - údajně benefičním koncertem.

Co se stalo? Andrej Babiš uspořádal v sobotu na svém Čapím hnízdě rozlučku s ministerstvem. Přesněji, pozval ministerské na dlouho předem plánovanou akci – oslavu pětiletého výročí Nadace Agrofert. Babiš předpokládá, že již příští týden jeho funkci převezme Ivan Pilný, tak přizval své kolegy z Ministerstva financí, ale také třeba postižené děti na zábavné odpoledne. Samozřejmě sklidil kartáč a la, že své průšvihy skrývá za hendikepované. O tom jsme psali a to se ví. Neví se to, že prezident Zeman za působností Andreje Babiše udělá poslední tečku ve středu, kdy podepíše jeho odvolání z funkce. Na Babišovi podobné tahanice zřejmě nezanechají hlubší stopu, jelikož čelí mediálním útokům stále.

Zato Richard Krajčo má z ostudy kabát. Zejména na jejich Facebooku se rojí tolik negativních ohlasů, že by jimi mohla kapela z Havířova tapetovat. Pojďme postupně. „To bys blil Milane," uvádí jeden z fandů. " „Není prostituce trestná?" táže se jiný. „Kryštof mám moc ráda, ale že tak sníží a jde hrát Babišovi, fakt mě to dost dostalo," napsala Gabina Pěgřimová. „I vy, kluci?" dotázal se další fanda. V tuto chvíli musíme upozornit na skutečnost, že příspěvky nezasílala dlouhá řada náhodných kolemjdoucích, ale ryzích fanoušků kapely. „Už si vylezl Babišovi z prdele?" spílá jiný muž. „Muzika na dva akordy a ještě kradená. Ale pro koblihy dobrý," rýpe se dále. „Mnoho lidí dělá pro charitu víc věcí a nemusí to veřejně prezentovat na sociálních sítích. A hrát slovenskému estébákovi je naprosté dno!" myslí si Roman Šimůnek. Admini stránky reagovali zřídka. Sice bez emocí, ale na tu vlnu kritiky podle našeho soudu výrazně málo. Pokračujeme.

„Nechci zobecňovat, ale za současné situace vnímám hodně to, že čím menší umělecká hodnota projevu, tím větší ochota se zaprodat," glosovala Petra Jablková. „Hanba! I když možná ne, byznys je prostě byznys a i Kryštof musí nějak vydělávat. Těch koblih!" zmínil Jan Rod. Klíčový ´post´ ovšem napsal jistý Matěj Vondřička. Jeho slova sice kapela ironicky zamázla, ale přesto jde podle nás o hlubokou myšlenku a popis vztahu fanoušků a hudebníků.

„Richard Krajčo v rozhovoru pro Blesk tvrdil, že lidé kritizující zde Kryštofa za vystoupení v hnízdě žlutého barona nemají jejich stránku ani lajklou a že to tedy nejsou fanoušci. Možná jsou to bývalí fanoušci. Já jsem bejval sakra fanoušek, byly doby, kdy jsem nic jinýho neposlouchal. Na koncerty jsem jezdil a moc jsem si je užíval. Nicméně jak jsem zjistil, že zamuzikantuje na Čapím hnízdě, prostě jsem like odebral. Nebudu podporovat takovouhle kapelu, která se stává hudební divizí Agrofertu," uzavřel. A kapela? „Bereme na vědomí. Mějte se krásně a ať se vám daří." Víc nic. Žádný dík za koncert ani letitou podporu. Holt, Krajčo už asi děkovat nepotřebuje...

Zdroj: 1

Loading...
Teror muslimů v Evropě překračuje všechny meze. Podívejte se, jakého odporného činu se dopustili ve francouzském supermarketu (+ video)

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.