Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

V Itálii vypukla epidemie Eboly, která se úřady pro národní bezpečnost musí tajit lidem

By  čec 17, 2017

Italské úřady tají lidem, že v Itálii je oficielně registrováno 40 případů EBOLY!!! První varování bylo učiněno před několika týdny z Lampedusy.

UPOZORNĚNÍ: Omlouváme se všem čtenářům, bylo zjištěno, že tato zpráva není pravdivá. Základem té zprávy nejspíš byla následující situace: Existovalo tehdy podezření, že by jeden migrant, který byl zachráněn s dalšími více než 390 uprchlíky u břehů Sicílie, mohl mít ebolu, proto i další migranti a posádka lodi byli dáni do karantény. Nakonec se nicméně ukázalo, že to onemocnění nebyla ebola, nýbrž plané neštovice. Zdroj: https://www.nzz.ch/panorama/ungluecksfaelle-und-verbrechen/aufregung-wegen-ebola-fehlalarm-1.18334773.

Úřady pro národní bezpečnost zakázaly hovořit a psát o této nebezpečné chorobě a tak se může šířit po celé Evropě, bez informování obyvatelstva, plnou měrou. Bylo by dobré se na následující možné velké nebezpečí připravit a učinit kroky k vlastní sebeobraně svého zdraví.

Pravděpodobně byla nákaza zapříčiněna uprchlíky ze Senegalu, kde se tato nemoc rozšířila. Může to být mor pro Evropu. Prosím rozšiřte tuto zprávu na co nejvíce webů.

Doporučuji raději nekupovat žádné produkty z itálie a hlavně do Itálie nejezdit na dovolenou. Lepší ochrana neexistuje. Nemoc začíná plíživě a nebezpečně, může se přenášet od zvířat na člověka, přes tělní tekutiny a hlavně kontaktem s nemocnými. Při nákaze nastává prvně horečka, průjem a nevolnost. Než se přijde na pravou příčinu, většinou je už pozdě.

Více informací zde: https://indexexpurgatorius.wordpress.com/2014/07/07/ebola-in-italien-ausgebrochen/

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.