Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Maďarsko slovy svého ministra zahraničí odmítá přijmout terorismus jako součást našich životů

By  pro 08, 2017

Péter Szijjártó, maďarský ministr zahraničí říká, že je nedemokratické a nepřijatelné ocejchovat Maďarsko jako “protievropské” protože trvá na diskusi o “historických výzvách,” kterým kontinent čelí.

Ministr říká, že podpora masové migrace do Evropy vedla k situaci, kdy je dnes islámský terorismus “každodenním fenoménem,” ale on trvá na tom, že Maďarsko něco takového odmítá přijmout.

V souhlasu s polským prezidentem, který si s Maďarskem ohledně masové migrace notuje, Szijjártó argumentuje, že existuje silné spojení mezi migrační krizí a terorismem.

“Do Evropy v posledních dvou letech přišlo 1,5 milionu ilegálních migrantů zcela bez kontroly; to dává příležitost pro teroristické organizace, aby sem své bojovníky poslaly bez jakýchkoliv problémů.”

Před několika dny také varoval, že Evropa čelí nevyčerpatelnému přísunu ilegálních migrantů z Afriky, a podpora tohoto stavu ze strany EU je totálně slepá ulička, která ohrožuje evropskou bezpečnost.”

“Maďarsko chce zůstat zemí Maďarů. Nechceme se stát imigrantskou zemí. Z toho důvodu jsme silně proti všem evropským rozhodnutím podporujícím africkou migraci,” dodal, a připomněl, že do roku 2050 má v Africe žít 2,4 miliard lidí. Tedy třikrát víc než žije lidí v Evropě. Přitom v roce 1950 jich v Africe žilo desetkrát méně.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.