Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Tajná válka zesiluje, Area 51 byla zničena. Exkluzivní informace známého novináře...

By  kvě 22, 2020

Bitva o planetu Zemi vstupuje do nebezpečné fáze, protože nejméně tři frakce zoufale bojují o nadvládu. Tento nápor nyní ukazuje nejen biblické, ale i jiné tajuplné dimenze. (Foto: Flickr)

Loading...

Biblický aspekt zahrnuje obsazení hlavních posvátných míst islámu neznámými silami. Aspekt tajuplné dimenze představuje útok na Oblast 51 a sestřelené UFO v Brazílii. To vše se děje, zatímco falešná pandemie Covid-19 je bojem frakce, která chce ovládat lidstvo, proti frakci, která chce zabít většinu populace na Zemi.

Začněme s tou tajuplnou dimenzí této bitvy. Vláda USA začala otevřeně přijímat zaměstnance pro práci mimo tento svět. Reklamu si můžete prohlédnout ZDE.

Po uveřejnění tohoto náborového videa byl zavražděn plukovník letectva Thomas Falzarano, který velel 21. vesmírné letce. ODKAZ: https://www.stripes.com/news/air-force/air-force-space-wing-commander-dies-at-peterson-air-force-base-1.629647

Potom okamžitě došlo k obrovskému útoku na neslavnou Oblast 51 „základnu UFO.“ Seizmograf ukázal zemětřesení o velikosti 6,5 stupně, které zasáhlo základnu, ale ukazuje náhlou masivní explozi, nikoli přirozené zemětřesení.

Zdroje Pentagonu říkají „nemocniční loď USNS Mercy opustila Los Angeles 15. května, jak Nevada a Chorvatsko byly zasaženy otřesy.“ Sdělily, že loď byla plná zatčených satanistů a naznačily, že zničili podzemní základny na obou místech poté, co byly zachráněny děti z podzemních zařízení na získávání adrenochromu.

Po otřesech následovalo velmi neobvyklé pozorování UFO v Brazílii a jeho následná havárie, kterou natočilo mnoho lidí. Dvouminutové video ukazující UFO a místo havárie můžete vidět ZDE.

Web Sorcha Faal napojený na zpravodajskou službu amerického námořnictva prohlašuje, že USA odvetou za vraždu plukovníka Falzana zabily čínského velvyslance v Izraeli Du Weiho. Proč si mělo námořnictvo myslet, že Číňani zorganizovali vraždu velitele vesmírných sil?

Není to jasné, ale před několika lety mě člen rodiny Rothschildů představil zástupci rodiny Draka a řekl: „Pokud chcete mluvit s Čínou, je to tak vysoký post, jak to jen jde.“ Zástupce rodiny Draka mi řekl, že Číňané mají podporovatele mimo tento svět, kteří vyhrožovali, že zavedou nad lidstvem „velmi přísnou kontrolu, pokud nebudou jednat společně.“

Okolo těchto událostí je mnoho otázek, ale zjevně se děje něco velmi neobvyklého.

Nyní se podívejme na biblickou část. Zdroje Pentagonu ve své verzi uvádějí, že čínský velvyslanec v Izraeli byl zabit, protože čínská sionistická frakce finančně podporovala izraelské snahy o připojení dalších palestinských území a výstavbu třetího chrámu, čímž spustila událost „ke konci časů.“ „Smrt velvyslance může také způsobit, že Čína zastaví investice v Izraeli, a zároveň podnítí ještě více mezinárodní kroky proti trestuhodné anexi,“ tvrdí zdroje.

„Jordánsko je natolik rozzlobeno anexí, že král sám varoval před masivním konfliktem a možným zrušením nejen mírové dohody z roku 1994, ale také dohody o plynu s Izraelem v hodnotě deseti miliard dolarů,“ dodávají zdroje. Varováním Izraeli bylo řečeno:

„Egypt má silné ruské radary, které pokrývají celý Izrael z jihu a doplňují syrské radary ze severu.“

Zdroje dále poznamenaly, že „Mezinárodní trestní tribunál má větší kauzu proti Izraeli, kdy Arabská liga prohlásila anexi za „nový válečný zločin.“

Bez podpory Spojených států a s vystupováním Egypta, Jordánska, Turecka, Sýrie, Iráku a Íránu proti Izraeli, čelí Izrael existenciální krizi. Proto nyní vytvořili sjednocenou vládu pod kontrolou satanisty Benjamina Netanjahua. Po opětovném převzetí moci Netanjahu řekl:

„Nikdy nesmíme zapomenout, že se musíme spoléhat sami na sebe, pro naši bezpečnost, jejíž základní kámen jsou armáda a bezpečnostní síly.“ Jinými slovy „jsme teď sami.“

Izraelští satanští pseudo muslimští spojenci v Saúdské Arábii jsou též velmi ohroženi. Nejenže ztratili spojence, jako jsou Spojené arabské emiráty a Katar, ale také jsou nyní pod útokem Jemenu.

Města Rijád, Mekka a Medina mají od 2. dubna zákaz vycházení a od zbytku světa jsou odříznuti. Existují také zprávy, že 70 procent populace bylo infikováno „koronavirem.“

To by mohlo být známkou toho, že celá populace je na „odstřel.“ Někteří zednáři z Lóže P3 mají extrémně hlubokou nenávist k islámu. Je to proto, že proti nim vedli svatou válku více než tisíc let. Také obviňují islám z většiny světových problémů. Je tedy zcela možné, že se tam bude odehrávat nějaká odplata.

Pamatujte, že „koronavirus“ byl použit jako krytí pro masovou vraždu ve Wu-chanu v Číně a pro posbírání satanistů v USA.

Opět připomínáme, že prezident Tanzanie zaslal WHO různé vzorky potravin, zvířat a materiálů maskovaných jako lidská tkáň. Po testování na koronavirus se většina vrátila jako pozitivní.

Nyní madagaskarský prezident Andry Rajoelina tvrdí, že Světová zdravotnická organizace nabídla úplatek 20 milionů dolarů za otravu jejich léků Covidem-19.

Nyní existuje mnoho důkazů, že tato tzv. pandemie byla plánována dlouho dopředu. Například EU vydala v roce 2012 pandemický komiks určený pouze pro vedoucí pracovníky. Děj se téměř shoduje s tím, co se nyní děje. Ke konci se píše:

„Takto vytvořený strach lze dobře využít, což vyvolá globální reakci… pod vedením mezinárodních technologických organizací.“

Elita udělala mnoho praktických kroků pro tuto současnou „plandemii.“ Světová banka se v roce 2017 vyjádřila takto:

„Skupina Světové banky spolupracuje s Nadací Billa a Melindy Gatesových, aby provedla první sadu simulačních pandemických cvičení, jejichž cílem je znovu vytvořit scénář ohniska nákazy, aby vyvolali důkladnou diskusi o připravenosti na pandemii mezi politiky. Prezident Jim Yong Kim, Bill Gates a kancléřka Angela Merkelová budou společně pořádat simulační cvičení týkající se připravenosti na pandemii pro vedoucí představitele států a soukromého sektoru během příštího Světového ekonomického fóra v Davosu v lednu 2017 a setkání hlav států G-20 v červenci 2017.“

Číňané uvedli v oficiální zpravodajské agentuře Xinhua toto:

„Vzhledem ke kolosálnímu zásahu do reálných ekonomik a vysoce vzájemně propojenému globálnímu finančnímu systému, vyžaduje nyní záchrana globalizované ekonomiky ještě silnější globální spolupráci.“

Komiks EU končí tím, že se Asiatka a Evropan do sebe zamilují a políbí, což znamená, že východ a západ jsou sjednoceny. Číňané takový scénář určitě podporují.

Problém je v tom, že existuje frakce, která toto vše chce zneužít pro zlověstnější účely.

Zdá se, že se alespoň tři skupiny pokoušejí použít tuto plandémii k propagaci svých vlastních agend.

1) Umírnění, kteří chtějí přátelskou planetu, kde všechny země spolupracují na řešení problémů, kterým všichni čelíme. Šlo by o volnou světovou vládu.

2) Kontrolní blázni, kteří nás chtějí všechny očipovat a udržovat nás pod přísnou centralizovanou kontrolou. Jsou to jedinci, kteří požadují „sociální distancování,“ protože jejich systémy řízení mikročipů nefungují, pokud jsou lidé příliš blízko u sebe.

3) Nakonec máme radikální mesiášské sionisty, kteří si stále myslí, že musí zabít devadesát procent světové populace a zbytek zotročit. Ti se nás snaží zabít 5G elektromagnetickými zbraněmi, jedovatými léky atd.

Za prezidentem Spojených států Donaldem Trumpem stojí čtvrtá skupina, nazveme ji izolacionisté, která podle všeho nechce nic z výše uvedeného, ale Amerika v tom jede sama.

Tato skupina svým vlastním způsobem hodně osvobozuje Republiku Spojených států od satanských majitelů vlády Korporace USA.

Například to vypadá, že se chystají osvobodit otrokářské dělníky. Minulý týden Trump vydal exekutivní příkaz proti nuceným pracem.

Klíčovým bodem tohoto příkazu je oddíl 307, odkazující na zákon Tariff Act z roku 1930. Ten zakazuje dovoz zboží vyrobeného částečně nebo zcela v jakékoli cizí zemi podporující nucenou práci a nebo práci dětí.

Samozřejmě to může být jen výmluva, že věci z Číny nekupujeme. V současné době jsou však v USA propouštěni z vězení otročtí pracovníci.

Znárodnění Fedu v USA také začíná být ku prospěhu průměrným Američanům. Například dvě třetiny Američanů, kteří zůstali nezaměstnaní kvůli „pandemickému cvičení,“ nyní získávají více peněz, než když pracovali. USA také konečně přestavují svou dlouho zanedbávanou infrastrukturu.

Pokud by Američané neznárodnili Fed, každé dítě narozené v USA by začalo žít se zadlužením 6,4 milionu USD ve srovnání s 80.000 dolary v roce 1970, a 1,2 milionu v roce 2007.

Gnostičtí Ilumináti kontrolující USA zde také vyhrávají svůj boj proti pokrevním liniím. Rodiny pokrevních linií jsou nyní nuceny bojovat proti Trumpovi pomocí virtuálního Obamy.

Jak je patrné z tohoto tweetu Trumpa:

„Syn a flákač Joe Bidena, Hunter, inkasoval v rámci dohody s Čínou 1,5 miliardy dolarů, když byl Joe viceprezidentem. Co nabídl Biden na oplátku Číně? Obama byl nejvíce zkorumpovaným prezidentem v historii USA.“

Také bývalý důstojník CIA a zpravodajské služby námořnictva Robert David Steele poznamenává, že „jistota, že NSA má každý e-mail, každý text, každé volání mobilem, každý chat ve hře, jaký kdy zločinci uskutečnili k provedení prodejů a praní špinavých peněz na Wall Street, by mohl přinést 100 bilionů dolarů zisku pro prezidenta Donalda J. Trumpa, který byl až do této chvíle zmaten tím, že si myslel, že 15 bilionů dolarů bude maximum, co to vynese. Více se dozvíte ZDE.

Vzhledem k tomu, že průmyslová výroba v USA klesla nejvíce za posledních 100 let, a nyní fungovala pouze na 65 procent kapacity kvůli nedostatku dovážených dílů, nebude mít Trumpův režim jinou možnost, než udělat dohodu s umírněnou frakcí globalistů. ODKAZ: https://href.li/?https://www.zerohedge.com/markets/us-industrial-production-plunges-most-over-100-years

Rádi bychom zakončili tento týden několika dobrými zprávami. Zdá se, že se zmenšil negativní dopad činnosti člověka. Pozitivních znamení v přírodě je mnoho. Například jasnější nebe je zaznamenáno po celém světě. V Indii jsou opět jasně vidět Himaláje, populace velryb se vrací zpět na úroveň, která nebyla vidět ani před zahájením lovu velryb. Hainanští giboni byli na pokraji vyhynutí a ve Velké Británii se narodil po stovkách let první divoký čáp.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.