Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Česká lékařka pracující v Německu varuje svět

By  kvě 23, 2020

„Včera v nemocnici v Německu, kde pracuji, jsme měli schůzku o tom, jak je příliv imigrantů ze Středního východu prostě neudržitelný. (Foto: Flickr)

Loading...

„Včera v nemocnici v Německu, kde pracuji, jsme měli schůzku o tom, jak je příliv imigrantů ze Středního východu prostě neudržitelný. Chod klinik nemůže zvládnout mimořádné události, protože je přetížen vysokým počtem vážných zdravotních mimořádných událostí, které se začínají hromadit ve všech nemocnicích.“

Mnozí muslimové odmítají léčbu ženským personálem tady v Německu. Muslimští muži dělají nechutné připomínky a ponižují ženský personál, protože je pro ně nějaké nemuslimská žena jen děvka, nebo budoucí otrok. Po krátkém setkání s těmito krutými, sadistickými, a ženy nenávidějícími mlátiči, my, ženy, odmítáme jít mezi tyto zvířata, zejména muslimské muže z Afriky.

Vztahy mezi ženským nemocničním personálem a přistěhovalci jsou od desíti k pěti. Vzhledem k nahlášeným znásilněním německých žen, migranti, kteří jsou do nemocnice, musí být doprovázeni policií.

Velmi vysoký počet migrantů má AIDS, Syfilis, tuberkulózu a mnoho exotických chorob, které my v Evropě neznáme a nevíme jak s nimi nakládat.

Pokud migrant obdrží předpis v lékárně, když se dozví, že za něj musí zaplatit v hotovosti, stane se agresivní. Bylo jim řečeno na Středním východě, že všechno v Německu budou mít zdarma. Všechno jim bude předáno na stříbrném podnose.

Zjištění, že musí platit za některé věci, vedou k hlasitým, násilným výbuchům, zejména pokud jde o léky pro děti. Mnoho z těchto imigrantů unáší děti, aby měli vyšší sociální dávky, poté, co se dostanou do Německa.

Při zjištění, že budou muset zaplatit za dětské léky, vzdají se své lsti a nechají děti se zaměstnanci farmacie se slovy: „Tak si je léčte sami!“

Nyní policie nejen že střeží kliniky a nemocnice, ale také velké lékárny.

Opravdu jsme si řekli otevřeně: Kde jsou všichni ti, kteří je vítali před televizními kamerami s nápisy na nádražích?! Ano, prozatím jsou hranice zavřené, ale milión z nich je již tady a my rozhodně nebudeme schopni se jich zbavit.

Až dosud byl počet nezaměstnaných v Německu 2,2 miliónů. Teď to bude minimálně 3,5 miliónů nebo více. Většina z těchto lidí jsou úplně nezaměstnaní. Absolutní minimum z nich má nějaké vzdělání. A co víc, jejich ženy obvykle vůbec nepracují. Odhaduji, že jedna z deseti je těhotná s mnoha dětmi v závěsu.

Statisíce z nich s sebou nesou kojence a malé děti do šesti let, mnohé děti jsou vyhublé a zanedbané. Pokud to tak bude pokračovat a německá vláda znovu otevře hranice, já jedu domů do České republiky. Nikdo mne tady nemůže udržet v této situaci, a to ani za dvojnásobný plat, než doma. Jela jsem do Německa, nikoli do Afriky nebo na Střední východ.

Dokonce i profesor, který vede naše oddělení, nám řekl, že je pro něj smutné se dívat, jak uklízečka, která dělá za 800 eur měsíčně, uklízí denně po mnoho let. Ona se musí smířit s odmítáním ze strany mužů, kdekoliv jdou. Musí sloužit mladým na chodbách, kteří tam stojí se svou nataženou rukou, požadujíc vše zdarma, a když to nedostanou, dostanou záchvat.

Oni vědí, že Německo a jeho občané jsou velmi civilizovaní. Když k tomu přidáte, že se svět dívá, tak tito zlí, líní, mladíci ví, že když křičí a vyhrožují násilím, němečtí lidé se vzdají.

Říkám vám, že nikdo, kdo s nimi nepřijde do nějakého kontaktu, nemá ani ponětí, jaké jsou to zvířata, zejména ti z Afriky a jak muslimští muži a ženy jednají s našimi zaměstnanci, pokud jsou to křesťané. Dívají se na nás dolů, slovně se vysmívají naším křesťanským hodnotám a poté požadují, aby bylo každé jejich přání okamžitě splněno.

V případě, že to Němci s jejich velkorysou povahou nezvládnou, pak zbytek Evropy bude v totálním chaosu.

Pro tuto chvíli, místí nemocniční personál nepřišel domů s žádnou chorobou, kterou přinesli, ale s tolika stovkami pacientů denně, je to jen otázka času.

V nemocnici v blízkosti Rýna, migranti napadli pracovníky nožem poté, co jim předali 8měsíční dítě na pokraji smrti, které táhli přes půl Evropy po dobu tří měsíců, než vyhledali lékařskou pomoc. Dítě zemřelo během dvou dnů, navzdory tomu, že dostalo nejlepší péči v jedné z nejlepších dětských klinik v Německu. Lékař musel podstoupit operaci a dvě sestry byly přítomny na jednotce intenzivní péče.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.