Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Co se děje v Rusku? Více než 40,000,000 Rusů nacvičovalo případnou evakuaci!

By  říj 19, 2016

Sergej Markov, člen moskevského státního institutu Občanské komory vyzval ruské občany k vytváření zásob potravin, protože napětí mezi Ruskem a USA je největší za několik dekád a podle jeho slov hrozí vypuknutí války ještě před listopadovými volbami v USA.

On sám se chystá zásobit se 200 konzervami vepřového na potenciální válku. Markovova slova by se neměla brát na lehkou váhu, protože je známý tím, že má úzké vazby na Kreml a je považovaný za dobře informovaného insidera. Jiná zpráva informuje o tom, že obyčejní Rusové dostali doporučení , aby začali vytvářet mohutné zásoby z konzerv a trvanlivých potravin, neboť systém ruského velení armády je známý tím, že důstojníci tyto informace o hrozící bezpečnostní krizi poskytují svým rodinným příslušníkům a ti svým známým, takže procesy v Rusku tohoto typu vycházejí z nejvyššího vedení Kremlu.

Ruská státní média začala Rusy nabádat, aby si zjistili, kde se v jejich okolí a blízkosti nachází nejbližší protiatomový bunkr [5], protože nukleární válka prý hrozí bezprostředně! Po rozpadu SSSR byla většina civilních bunkrů zanedbána anebo dokonce zrušena, takže nová generace Rusů, hlavně těch mladých, vůbec ani netuší, kam by se měli utíkat ukrýt, pokud by byl vyhlášen letecký nebo jaderný poplach. Na sídlištích to obvykle byly školy, které měly sklepení upravené jako kryty civilní obrany. V Moskvě tuto funkci primárně plní moskevské metro, ale v menších městech musí obyvatelstvo být instruováno, protože kapacitně jsou jednotlivé kryty omezené pouze pro určitý počet obyvatel.

Před několika dny vyšla informace, že 40 milionů Rusů provádělo nácvik evakuace, jak postupovat v případě útoku na Rusko a po vypuknutí války nebo jiné krizové události. Ze všech těchto indicií je jasné, že Rusko se mohutně připravuje na jaderný úder z USA, který bude koordinován pozemním útokem vojsk NATO z Evropy na cílové kóty Kaliningrad, Petrohrad (osa NATO „North“), Moskva (osa NATO „Star“) a Voroněž a Volgograd (osa NATO „South“). Útok pozemních vojsk NATO bude veden po primárním úderu (Salva 1) strategickými balistickými nosiči umístěnými v Montaně, Severní Dakotě a Coloradu, podpořenými jaderným úderem (Salva 2) z britských raketových sil s odstupem 15 minut. Seskupení střední skupiny ruských vojsk (Star – obrana úseku před Moskvou) má být těmito údery zničeno. Odhady amerického Pentagonu počítají s tím, že Rusko po náhlém útoku bude schopno v odvětě odpálit pouze 40% svých balistických raket. Pozemní útok na Rusko by byl podpořen souběžným pokusem o státní převrat v Moskvě, ke kterému jsou připravovány odpovídající assety, nejen v řadách ruské opozice, ale především „krtků“ ve státní správě a armádě.

Vladimir Putin před několika dny ve snaze zabránit válce spustil mohutnou razii v nejvyšších patrech ruské moci. Čistky začaly v Kremlu, ve vysokých pozicích státní správy a také v řadách tajných služeb. Vladimir Putin chce zabránit tomu, aby se vytvořily podmínky pro rozvrat velené armády a odstavení Vladimira Putina od kontroly nad ozbrojenými silami. V souvislosti s tím jde i nový plán Vladimir Putina na vytvoření nového bezpečnostního orgánu, který sloučí rozvědku a kontrarozvědku do jedné organizace pod přímou kontrolou prezidenta. Přesto však nelze vyloučit útok na Rusko ani v případě, že podmínky pro převrat nebudou v Moskvě splněny. Nepřipravuje se zdaleka jen Rusko, přípravy na válečný konflikt lze vypozorovat i v Evropě, jmenovitě v Německu a v Polsku.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.