Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Neskutečné. Hromadné znásilnění proběhlo v přímém přenosu na Facebooku a média nechutně manipulují

By  led 23, 2017

Švédská média hlavní stoky nejprve přehlížela hromadné znásilnění, k němuž došlo v Uppsale a které bylo v přímém přenosu vysílané na facebooku. Když konečně usoudila, že věc nelze dále zamlčovat, některá o znásilnění informovala, ale zapomněla zmínit původ pachatelů. K podivné manipulaci se uchýlil list The Local (http://www.thelocal.se/20170122/three-in-sweden-live-streamed-gang-rape-on-facebook) na své internetové stránce, který jako ilustrační fotografii použil pohled na místní katedrálu.

Skupina mužů se dopustila hromadného znásilnění, které navíc živě vysílala na uzavřené facebookové skupině.

„Byla jsi znásilněná,“ řekl na konec vysílání jeden z mužů ponížené dívce. „Tři na jednoho. Ha ha ha,“ napsal v komentáři jistý z členů uzavřené skupiny.

Podle listu Aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Jeem7/tre-gripna-for-valdtakt-i-uppsala) k celé události došlo v brzkých ranních hodinách. Policie dostal hlášku před devátou hodinou. Všechny podezřelé následně zatkla.

Média kromě pravicového webu Fria Tider (http://www.friatider.se/gruppvaldtakt-sandes-live-pa-facebook-tre-gripna) v souvislosti s hromadným znásilnění opomněla zmínit, že pachatelé pocházeli z Blízkého východu.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.