Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Nejlukrativnější byznys na světě. Až zjistíte, o co se jedná, bude vám nejspíš zle

By  lis 30, 2015

Zamysleli jste se někdy nad tím, jaké asi jsou výsledky psychiatrické léčby? Možná si říkáte, že léčbu duševních problémů - tedy něčeho nehmatatelného - bude těžké statisticky podchytit.

Prvotní příčinou celé této záhady je nejspíš to, že duševní problém není nemoc a tudíž léčit jej, vlastně ani možné není.

Přesto bývají ale psychiatričtí pacienti přesvědčováni o tom, že jejich duševní problémy pocházejí například z chemické nerovnováhy v mozku a proto je možné jim předepisovat psychiatrické preparáty - psychofarmaka.

Ta ovlivňují vnímání a chování konzumentů a to už měřitelné je. Takže sečteno a podtrženo... posuďte sami.

Uvedené statistické údaje pocházejí z USA, které mají cca 30x vetší počet obyvatel než ČR. Navíc vliv psychiatrie na americkou společnost je podstatně vyšší, než na společnost naší a struktura společnosti v USA je jiná než ta naše. A tak bychom čísla jen tak suše neměli vydělit 30. Stejně tak bychom ale u nás neměli dopustit, aby se opakovaly stejné chyby a my se dopracovali se k něčemu podobnému.

Sdílejte dále, ať se o tomto zvráceném byznysu s lidskými bytostmi dozví co nejvíce lidí dříve, než bude pozdě...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.