Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Pokud je následující informace pravdivá, znamená to, že politici jsou absolutně šílení

By  úno 09, 2018

Telefonní hovor, který se uskutečnil včera ve večerních hodinách a trval asi hodinu, mě doslova šokoval. Telefonoval mně jeden velice dobrý známý z Německa, který pracuje u policie na dost vysokém postu. Divil jsem se, že hovořil zcela otevřeně a už nic netajil. Nabádal jsem ho kvůli odposlechu. Asi je mu už také všechno jedno.

Loading...

Dle jeho slov se situace v Německu vyhrocuje každým dnem a je na hraně břitvy…. Co bude dál, sám neví, protože pravomoci jim byly z velké části na zásahy odebrány. Nedělají skoro nic, kde by mohli ochránit vlastní obyvatele. No vlastně dělají, přihlížejí, toť vše…

Vyprávěl mi, že kolínský theátr na Silvestra se denně opakuje skoro ve všech městech, nebylo to jenom ten den, ale od té doby a dokonce i předtím je to každý den s přibývající razancí. Vykradené byty, rozbitá okna a vykradená auta už skoro neřeší, nebo maximálně zapíší a nic dále s tím nedělají.

Byli nalezeni i silně pigmentovaní lidé, kteří byli zabiti, nic se nevyšetřuje. Kdo čin spáchal by stejně nedohledali. Všechno se tají, retušuje a překrucuje. Prý kdyby věděl, jaká situace v Německu nastane, dávno by se vystěhoval z Evropy jinam. Jak řekl kamkoliv jinam, jenom ne v EU.

Zmínil se o lidech, kteří žádají policii, aby jim zachránili třeba 4 leté dítě, které sedí v autě se třemi silně pigmentovanými jedinci. Přijede policie, a raději poradí matce aby „mírumilovné uprchlíky“, „přece naše bratry a sestry“ dovezla tam kam žádají s dodatkem, že policie pojede za jejím autem a dá na ni pozor.

Řekl jsem mu, ,,no to snad nemyslíš vážně?“

Odpověděl, že těchto případů před nákupními centry je denně mnoho, přepadávají a obírají lidi.

Pokračoval: matka v tomto případě zavolala otce, který s několika kamarády přijel ve třech autech s kovovými tyčemi. Mírumilovní uprchlíci nechtěli otevřít auto a proto otec rozbil sklo vlastního auta, vytahali je ven a zmlátili kovovými tyčemi. Policie raději ihned odjela a dělala že nic nevidí. Všichni byli převezeni potom do nemocnice.

Podobných případů, přepadení a obírání starých lidí si už ani nevšímají, nemají kapacity.

Kriminalita stoupla o několik 1000% a není v moci policie tohle dál řešit. Dle posledních jeho slov na dotaz jak to vidí dále se vyjádřil: vede to do KATASTROFY. Tohle nedá už nikdo v Německu dohromady. Museli bychom je už jedině „střílet“.

Řekl toho daleko více, ale nemohu se zde hodinově rozepisovat, asi by to nikdo nečetl.

Proto uvedu jenom příklady z tisku, kde se začíná o tom psát bez servítků. Podívejte se jak dopadají denně, skoro ve všech městech, děti a mladé dívky které se dostaly do pařátů silně pigmentované rasy. Silvestrovská noc v Kolíně se odehrává každý den po celém Německu. Vznikají nové a nové NO GO ZONY.

Když se podíváte jak děti nebo dívky dopadnou, tak takhle se nechovají ani zvířata. Nejen znásilněny, ale zbity, pořezány a někdy i na hranici života a smrti. Pro všechny, kteří chtějí zase vidět nějaké důkazy, stačí se podívat na níže uvedené články: (ZDE, ZDE)

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.