Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Vysoce postavený americký admirál podnikl let do Bruselu, aby varoval před útokem, ale byl zadržen

By  bře 24, 2016

Bizarní zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu 23. 3. 2016 praví, že admirál Peter Neffenger, který řídí Transportní bezpečnostní administraci USA (TSA) a má pod sebou téměř 60 000 zaměstnanců, podnikl „odvážný let“ do Bruselu v Belgii, aby varoval před útoky, které tam zabily nejméně 30 lidí a zranily více než 200; avšak po svém příletu do Bruselu šel do špatné výzvědné služby, odkud ho poslali jinam, asi hodinu před touto tragédií, kterou by zřejmě byl mohl zastavit. 

Podle této velmi komplexní zprávy, z níž můžeme informovat jen o vybraných částech, byli analytikové SVR poprvé upozorněni na pohyby admirála Neffengera, když 21. března opustil Washington a odcestoval do Bostonu v Massachusetts příměstským vlakem Amtrak; když tam dorazil, asi v 7 hodin večer místního času byl odvezen soukromým autem na Mezinárodní letiště v Portsmouthu (PSM), ktré slouží jak pro civilní, tak vojenské užití, ležící asi dva kilometry (1 námořní míli) západně od centrální obchodní čtvrti města Portsmouth ve státě New Hampshire. 

Když admirál Neffenger dorazil na letiště, se stal dle zprávy „strategickou prioritou“ pro analytiky ruské výzvědné služby poté, co nastoupil na palubu Boeingu 737-600 které dle letového plánu mířilo na Mezinárodní letiště Keflavik (KIA) u města Reykjavik na Islandu. 

Proč se stal admirál Neffenger „strategickou prioritou“ pro SVR? Zpráva vysvětluje, že to nebylo způsobeno pouze jeho „neoznámenou/neplánovanou“ cestou na Island, ale rovněž tím, že letadlo, kterým cestoval, je známo jako „nejtajnější aerolinka Ameriky“. 

Zpráva dále vysvětluje, že tato aerolinka je známa jako JANET (neoficiálně se zkratka vykládá jako Just Another Non Existent Terminal – Další neexistující terminál) a slouží výhradně nejpřísněji tajným americkým vojenským základnám a zařízením, mezi něž patří i americká Námořní stanice vzdušných zbraní (NAWS) v China Lake, jejíž části admirál Neffenger velel během své služby velitele veškerých amerických pobřežních sil v Kalifornii v letech 1999-2003. 

Dle zprávy je právě tak důležité uvést o admirálu Neffingerovi ohledně jeho spojení s tajnou aerolinkou JANET, že byl po dlouhou dobu spjat se společností, která ji provozuje, známou jako AECOM, což globálním gigant v oblasti obranné infrastruktury po celém světě; s ní admirál Neffenger začal mít co do činění v roce 2010, poté, co byl jmenován nejvyšším státním pověřencem pro vyšetření aféry s únikem ropy společnosti BP Deepwater Horizon (největší a nejkomplexnější únik v americké historii). 

V průběhu vyšetřování úniku ropy Deepwater Horizon se dle zprávy admirál Neffenger spojil s vicepresidentem společnosti AECOM Brentem Miyazaki, jehož oponovaná studie z roku 2009 publikovaná Geologickou společností v Londýně tuto katastrofu předpověděla, jakož i mnoho dalších podobných katastrof. 

Dalším vrcholným představitelem AECOMu, s nímž admirál Neffenger spolupracoval, byl dle zprávy John Livnigston, který je šéfem exekutivy AECOM Capital, investičního nástroje AECOMu; ten 20. března zaslal admirálu Neffengerovi „šifrovaný/nejasný“ osobní email, v němž mu „sdělil/vysvětlil“ informaci o krátkém (spekulativním) prodeji akcií korporace Sabre (SABR) na americkém trhu NASDAQ a připomněl, že k podobným krátkým prodejům došlo i krátce před 11. zářím 2001 (9/11), ale americká vláda následně o tom zničila veškeré důkazy. 

SABR je největší cestovní rezervační systém a operátor leteckých rezervací v Severní Americe, založený American Airlines v roce 1960, jehož přepážky byly cílem včerejšího bombového útoku v Belgii (i když American Airlines tvrdí, že cílem nebyly); zpráva také uvádí, že vzhledem k tomu, že americké Ministerstvo vnitra vydalo před několika hodinami varování před cestami do Evropy, každý, kdo při tomto krátkém prodeji spekuloval na strmý pád akcií SABR, nyní vydělá milióny. 

V tuto chvíli dle zprávy není plně známo, kolik toho admirál Neffenger věděl o tomto teroristickém spiknutí z informací, které dostal od Johna Livingstona. Známo je to, že po přistání JANET na Islandu bylo letadlu okamžitě doplněno palivo a bylo vysláno k letu na letiště Zaventem v Bruselu. Po přistání si admirál Neffenger vzal taxi do hlavního úřadu belgické výzvědné služby Algemene Dienst Inlichting en Veiligheid (ADIV). 

Pro admirála Neffengera bylo dle analytiků SVR velmi překvapující, když byl poslán z ADIV pryč a nasměrován místo toho na federální výzvědnou službu Staatsveiligheid; jakmile tam však dojel, byl „zadržen“ lidmi, o nichž se soudí, že to byli agenti americké ochranky, a ti ho převezli na americkou ambasádu. (Poznámka: Belgické výzvědné služby jsou pro legraci.)

Vzhledem k tomu, že ruské Ministerstvo obrany (MO) před dvěma týdny informovalo o plánu spektakulárního útoku na EU (jak jsme o tom zde psali; český překlad zde.), zpráva končí tím, že odvážná cesta admirála Neffengera do Bruselu (a další informace, které zde nemůžeme sdělit) silně napovídá, že ji podnikl proto , aby zabránil tragédii, avšak neúšpěšně: jeho cesta zanechává více nezodpovězených otázek, nežli kolik si jich kdokoli v tuto dobu klade. 

Samozřejmě že i tato "operace Gladio 2" pod falešnou vlajkou, jako všechny ostatní před ní, slouží k "zabití mnoha hmyzů jednou ranou".

Jak je vidět, inscenovaný teroristický útok nemusí sloužit jen k evidentním cílům,  které předpokládáme my všichni, co víme, že jde o inscenovanou událost, jako:

posílení policejního státu/stanného práva v Belgii a okolních státech, 

posílení protiislámské hysterie v Evropě

zastrašení a "postavení do latě" evropských institucí a států 

udržování strachu a paniky mezi obyčejnými lidmi

procvičení přebujelých bezpečnostních a záchranných agentur v akci a jejich průprava pro větší podobné akce

všeobecná globální agenda židů, NWO atd.

Je vidět, že s tím vším lze spojit i o burzovní spekulace a boj mezi korporacemi... vše v jednom, all in one. 

Dříve se tento státní teror sváděl na komunisty, dnešní upgrade, Gladio 2, ho svádí teroristy ISIS, muslimy a uprchlíky všeobecně. Technické možnosti se zlepšily, podlé metody a pohrdání lidskými životy zůstávají stejné,

A na závěr: to, co se dá věřit oficiálním světovým médiím, lze vyjádřit zcela stručnou větou:

"Na letišti/ve stanici metra v Bruselu 22. 3. 2016 něco vybuchlo, byli při tom zraněni/zabiti nějací lidé." 

Veškeré mediální podrobnosti navíc včetně fotek jsou trapné až nehorázné záměrné lži, výmysly, překrucováni a podvody. 

Zdroj: 12

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.